VZW DE OESTERBANK

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VZW DE OESTERBANK
Private companiesHealth Services • VZW DE OESTERBANK

Contactgegevens VZW DE OESTERBANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VZW DE OESTERBANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VZW DE OESTERBANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartblekersstraat 15 8400 Oostende, België

Telefoon (phone): 32.59 80 16 73 32.59 80 16 73

Fax (fax): 32.59 80 66 28 32.59 80 66 28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VZW DE OESTERBANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VZW DE OESTERBANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VZW DE OESTERBANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VZW DE OESTERBANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VZW DE OESTERBANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VZW DE OESTERBANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VZW DE OESTERBANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VZW DE OESTERBANK
Products information VZW DE OESTERBANK

BTW identificatienummer (tax): BE03423583984
Ondernemingsnummer: 8302337646
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Steels and metals - machining

Product categorie (product category): Metal processing; Metallurgy and Metalworking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VZW DE OESTERBANK
(Get full report from official database of BE for VZW DE OESTERBANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VZW DE OESTERBANK
Addition kinds of activities for VZW DE OESTERBANK

075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
22730100. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
23610100. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
26210608. Schrijfpapier | Writing paper
35480108. Transformers (apart), voor booglassers | Transformers (separate), for arc welders
79970300. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs

Werken bij VZW DE OESTERBANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VZW DE OESTERBANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VZW DE OESTERBANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VZW DE OESTERBANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van VZW DE OESTERBANK in sociale netwerken
Look for responds of VZW DE OESTERBANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VZW DE OESTERBANK. Laat een reactie achter voor VZW DE OESTERBANK. VZW DE OESTERBANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VZW DE OESTERBANK. Leave a respond for VZW DE OESTERBANK. VZW DE OESTERBANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VZW DE OESTERBANK op de google maps. Adres en contacten VZW DE OESTERBANK
Location of VZW DE OESTERBANK on the google maps. Address and contacts of VZW DE OESTERBANK

Andere gerelateerde bedrijven als come VZW DE OESTERBANK VZW DE OESTERBANK: Criel | Tchin'Nia | COIFFURE INGRID | M.L. FASHION | Fotaras Nicole

Other related companies as VZW DE OESTERBANK: Criel | Tchin'Nia | COIFFURE INGRID | M.L. FASHION | Fotaras Nicole

VZW DE OESTERBANK is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VZW DE OESTERBANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03423583984. Het bedrijf VZW DE OESTERBANK bevindt zich op het adres: Vaartblekersstraat 15 8400 Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 789,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. Lijst met producten zijn Steels and metals - machining.
De hoofdactiviteit van VZW DE OESTERBANK is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VZW DE OESTERBANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VZW DE OESTERBANK, openstaande posities, locatie van VZW DE OESTERBANK op de kaart.

VZW DE OESTERBANK is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VZW DE OESTERBANK, company assigned to the tax number BE03423583984. The company VZW DE OESTERBANK is located at the address: Vaartblekersstraat 15 8400 Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 789,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. List of products are Steels and metals - machining.
The main activity of VZW DE OESTERBANK is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VZW DE OESTERBANK is not available. You also can look at reviews of VZW DE OESTERBANK, open positions, location of VZW DE OESTERBANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VZW DE OESTERBANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VZW DE OESTERBANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VZW DE OESTERBANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VZW DE OESTERBANK, employees, financial statistics.