BOAL-BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BOAL-BELGIUM NV
Private companiesMetal Mining • BOAL-BELGIUM NV

Contactgegevens BOAL-BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOAL-BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOAL-BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driesln 29 8560 Moorsele, België

Telefoon (phone): 32.56 43 84 40 32.56 43 84 40

Fax (fax): 32.56 41 52 44 32.56 41 52 44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOAL-BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOAL-BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOAL-BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOAL-BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOAL-BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOAL-BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOAL-BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOAL-BELGIUM NV
Products information BOAL-BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08676422119
Ondernemingsnummer: 1581176757
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Extrusion - steel and metals

Product categorie (product category): Metal processing; Metallurgy and Metalworking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOAL-BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for BOAL-BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOAL-BELGIUM NV
Addition kinds of activities for BOAL-BELGIUM NV

283604. Cultuur media | Culture media
355503. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
22820101. Gehaakt garen: draaien, wikkelen of spoelen | Crochet yarn: twisting, winding, or spooling
22959907. Wassen van doek | Waxing of cloth
23960101. Collar voering, mannen jassen | Collar linings, men's coats
27820500. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
28740100. fosfaten | Phosphates
34839910. Missile warheads | Missile warheads
67330101. Beheerder van particuliere boedels, niet-opererende | Administrator of private estates, nonoperating

Werken bij BOAL-BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOAL-BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOAL-BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOAL-BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van BOAL-BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of BOAL-BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOAL-BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor BOAL-BELGIUM NV. BOAL-BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOAL-BELGIUM NV. Leave a respond for BOAL-BELGIUM NV. BOAL-BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOAL-BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten BOAL-BELGIUM NV
Location of BOAL-BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of BOAL-BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BOAL-BELGIUM NV BOAL-BELGIUM NV: FLSCIERIE DE LANDIN SA | GUY UERLINGS | YVES MARCY | Autrucherie de la Tour Scris | BLEIJENBERG

Other related companies as BOAL-BELGIUM NV: FLSCIERIE DE LANDIN SA | GUY UERLINGS | YVES MARCY | Autrucherie de la Tour Scris | BLEIJENBERG

BOAL-BELGIUM NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOAL-BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08676422119. Het bedrijf BOAL-BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Driesln 29 8560 Moorsele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. Lijst met producten zijn Extrusion - steel and metals.
De hoofdactiviteit van BOAL-BELGIUM NV is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOAL-BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOAL-BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van BOAL-BELGIUM NV op de kaart.

BOAL-BELGIUM NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOAL-BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08676422119. The company BOAL-BELGIUM NV is located at the address: Driesln 29 8560 Moorsele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. List of products are Extrusion - steel and metals.
The main activity of BOAL-BELGIUM NV is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOAL-BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of BOAL-BELGIUM NV, open positions, location of BOAL-BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOAL-BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOAL-BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOAL-BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOAL-BELGIUM NV, employees, financial statistics.