Vanacker Gebroeders B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Vanacker Gebroeders B.V.B.A.
Private companiesMotion Pictures • Vanacker Gebroeders B.V.B.A.

Contactgegevens Vanacker Gebroeders B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanacker Gebroeders B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanacker Gebroeders B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruggestraat 265 8770 Ingelmunster, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanacker Gebroeders B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanacker Gebroeders B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanacker Gebroeders B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanacker Gebroeders B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanacker Gebroeders B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanacker Gebroeders B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanacker Gebroeders B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanacker Gebroeders B.V.B.A.
Products information Vanacker Gebroeders B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03193145751
Ondernemingsnummer: 8864013671
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Metal construction, lightweight alloy construction

Product categorie (product category): Metal Construction, Lightweight Alloy Construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanacker Gebroeders B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vanacker Gebroeders B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanacker Gebroeders B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vanacker Gebroeders B.V.B.A.

20110101. Biefd, uit vlees geslacht op het terrein | Boxed beef, from meat slaughtered on site
24110103. Kiezelbouten, hout: gekapt | Shingle bolts, wood: hewn
30210200. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
34969914. Vallen, dier en vis | Traps, animal and fish
89991002. Informatiebureau | Information bureau

Werken bij Vanacker Gebroeders B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanacker Gebroeders B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanacker Gebroeders B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanacker Gebroeders B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

Zoek naar antwoorden van Vanacker Gebroeders B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vanacker Gebroeders B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanacker Gebroeders B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vanacker Gebroeders B.V.B.A.. Vanacker Gebroeders B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanacker Gebroeders B.V.B.A.. Leave a respond for Vanacker Gebroeders B.V.B.A.. Vanacker Gebroeders B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanacker Gebroeders B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vanacker Gebroeders B.V.B.A.
Location of Vanacker Gebroeders B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vanacker Gebroeders B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanacker Gebroeders B.V.B.A. Vanacker Gebroeders B.V.B.A.: LA BRIOCHERIE | GARAGE DEHON | W.C. DE LOZE RENNER | BAKKERIJ DARLINE | Verly Instituut

Other related companies as Vanacker Gebroeders B.V.B.A.: LA BRIOCHERIE | GARAGE DEHON | W.C. DE LOZE RENNER | BAKKERIJ DARLINE | Verly Instituut

Vanacker Gebroeders B.V.B.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanacker Gebroeders B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03193145751. Het bedrijf Vanacker Gebroeders B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Bruggestraat 265 8770 Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal Construction, Lightweight Alloy Construction. Lijst met producten zijn Metal construction, lightweight alloy construction.
De hoofdactiviteit van Vanacker Gebroeders B.V.B.A. is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanacker Gebroeders B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanacker Gebroeders B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vanacker Gebroeders B.V.B.A. op de kaart.

Vanacker Gebroeders B.V.B.A. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanacker Gebroeders B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03193145751. The company Vanacker Gebroeders B.V.B.A. is located at the address: Bruggestraat 265 8770 Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal Construction, Lightweight Alloy Construction. List of products are Metal construction, lightweight alloy construction.
The main activity of Vanacker Gebroeders B.V.B.A. is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanacker Gebroeders B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vanacker Gebroeders B.V.B.A., open positions, location of Vanacker Gebroeders B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanacker Gebroeders B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanacker Gebroeders B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanacker Gebroeders B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanacker Gebroeders B.V.B.A., employees, financial statistics.