Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)

Contactgegevens Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Edison 6 1300 Wavre, België

Telefoon (phone): 010.23 54 73 (+32-010.23 54 73) 010.23 54 73 (+32-010.23 54 73)

Fax (fax): 010.23 94 66 (+32-010.23 94 66) 010.23 94 66 (+32-010.23 94 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)
Products information Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Metal construction, lightweight alloy construction

Product categorie (product category): Metal Construction, Lightweight Alloy Construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)
(Get full report from official database of BE for Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)
Addition kinds of activities for Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)

239504. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
23710000. Bontgoederen | Fur goods
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
34999903. Aquarium accessoires, metaal | Aquarium accessories, metal
38240203. Elektromechanische tellers | Electromechanical counters
38269910. microzuilen | Microprobes
39140309. Trofeeën, tin | Trophies, pewter

Werken bij Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

Zoek naar antwoorden van Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.). Laat een reactie achter voor Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.). Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.). Leave a respond for Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.). Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) op de google maps. Adres en contacten Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)
Location of Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) on the google maps. Address and contacts of Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.): DESTRE SA | DE KLUSSER | CENTRE CULTUREL | Forest & Bold | MAEYENS WERNER

Other related companies as Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.): DESTRE SA | DE KLUSSER | CENTRE CULTUREL | Forest & Bold | MAEYENS WERNER

Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) bevindt zich op het adres: Avenue Edison 6 1300 Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal Construction, Lightweight Alloy Construction. Lijst met producten zijn Metal construction, lightweight alloy construction.
De hoofdactiviteit van Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.), openstaande posities, locatie van Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.), company assigned to the tax number BE06072662353. The company Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) is located at the address: Avenue Edison 6 1300 Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal Construction, Lightweight Alloy Construction. List of products are Metal construction, lightweight alloy construction.
The main activity of Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) is not available. You also can look at reviews of Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.), open positions, location of Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers De Ceuster S.A. (ADC S.A.), employees, financial statistics.