CENTRE CULTUREL

Contactgegevens CENTRE CULTUREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE CULTUREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE CULTUREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND PLACE 41; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67556910 (+32-67556910) 67556910 (+32-67556910)

Fax (fax): +32 (84) 262-58-39 +32 (84) 262-58-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE CULTUREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE CULTUREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE CULTUREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE CULTUREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE CULTUREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE CULTUREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE CULTUREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE CULTUREL
Products information CENTRE CULTUREL

BTW identificatienummer (tax): BE02453216552
Ondernemingsnummer: 5990539550
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 603,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CENTRE CULTUREL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE CULTUREL
(Get full report from official database of BE for CENTRE CULTUREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE CULTUREL
Addition kinds of activities for CENTRE CULTUREL

2517. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
3524. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
32810505. Grafstenen, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Tombstones, cut stone (not finishing or lettering only)
38230000. Process controle instrumenten | Process control instruments
50510407. Tin plate bars | Tin plate bars

Werken bij CENTRE CULTUREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE CULTUREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE CULTUREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE CULTUREL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

Zoek naar antwoorden van CENTRE CULTUREL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE CULTUREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE CULTUREL. Laat een reactie achter voor CENTRE CULTUREL. CENTRE CULTUREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE CULTUREL. Leave a respond for CENTRE CULTUREL. CENTRE CULTUREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE CULTUREL op de google maps. Adres en contacten CENTRE CULTUREL
Location of CENTRE CULTUREL on the google maps. Address and contacts of CENTRE CULTUREL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE CULTUREL CENTRE CULTUREL: INSTITUUT ESTHETICA | VAN MOER E. CBTIP/BKVTF | E.P.C. VAL FLEURI | TTC CROKY OOSTDUINKERKE | DIRK BAERT

Other related companies as CENTRE CULTUREL: INSTITUUT ESTHETICA | VAN MOER E. CBTIP/BKVTF | E.P.C. VAL FLEURI | TTC CROKY OOSTDUINKERKE | DIRK BAERT

CENTRE CULTUREL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE CULTUREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02453216552. Het bedrijf CENTRE CULTUREL bevindt zich op het adres: GRAND PLACE 41; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 603,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in CENTRE CULTUREL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE CULTUREL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE CULTUREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE CULTUREL, openstaande posities, locatie van CENTRE CULTUREL op de kaart.

CENTRE CULTUREL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE CULTUREL, company assigned to the tax number BE02453216552. The company CENTRE CULTUREL is located at the address: GRAND PLACE 41; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 603,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in CENTRE CULTUREL were not found.
The main activity of CENTRE CULTUREL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE CULTUREL is not available. You also can look at reviews of CENTRE CULTUREL, open positions, location of CENTRE CULTUREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE CULTUREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE CULTUREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE CULTUREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE CULTUREL, employees, financial statistics.