SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL

Contactgegevens SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAAISCHOOLSTRAAT 21; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54326223 (+32-54326223) 54326223 (+32-54326223)

Fax (fax): +32 (83) 155-15-70 +32 (83) 155-15-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL
Products information SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL

BTW identificatienummer (tax): BE05868041992
Ondernemingsnummer: 1786346435
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Biljart- and snookerzalen; Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL
(Get full report from official database of BE for SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL
Addition kinds of activities for SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL

209907. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
35370200. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
36710207. Elektronische buisdelen, behalve glazen blanks | Electronic tube parts, except glass blanks
38279910. Spiegels, optisch | Mirrors, optical
41190101. Autoverhuur, met chauffeur | Automobile rental, with driver
50720202. Tuingereedschap, hand | Garden tools, hand
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools

Werken bij SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL in sociale netwerken
Look for responds of SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL. Laat een reactie achter voor SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL. SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL. Leave a respond for SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL. SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL op de google maps. Adres en contacten SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL
Location of SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL on the google maps. Address and contacts of SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL

Andere gerelateerde bedrijven als come SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL: ETS. BAES | MICHEL TENSY | BUZZ-BUZZ INTERNATIONAL | PHARMACIES DE GARDE | Promat

Other related companies as SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL: ETS. BAES | MICHEL TENSY | BUZZ-BUZZ INTERNATIONAL | PHARMACIES DE GARDE | Promat

SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868041992. Het bedrijf SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL bevindt zich op het adres: KAAISCHOOLSTRAAT 21; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Biljart- and snookerzalen; Sportclubs. Producten gemaakt in SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL, openstaande posities, locatie van SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL op de kaart.

SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL, company assigned to the tax number BE05868041992. The company SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL is located at the address: KAAISCHOOLSTRAAT 21; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Biljart- and snookerzalen; Sportclubs. Products created in SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL were not found.
The main activity of SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL is not available. You also can look at reviews of SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL, open positions, location of SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNOOKERCENTRUM COCKTAIL LOUNGE BRISTOL, employees, financial statistics.