VERMEYLEN WERKHUIZEN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • VERMEYLEN WERKHUIZEN
Private companiesWater Transportation • VERMEYLEN WERKHUIZEN

Contactgegevens VERMEYLEN WERKHUIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMEYLEN WERKHUIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMEYLEN WERKHUIZEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HER VAN BRABANTLEI 19; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38288643 (+32-38288643) 38288643 (+32-38288643)

Fax (fax): +32 (57) 803-25-21 +32 (57) 803-25-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMEYLEN WERKHUIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMEYLEN WERKHUIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMEYLEN WERKHUIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMEYLEN WERKHUIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMEYLEN WERKHUIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMEYLEN WERKHUIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMEYLEN WERKHUIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMEYLEN WERKHUIZEN
Products information VERMEYLEN WERKHUIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE03935821533
Ondernemingsnummer: 6249267578
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 306,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VERMEYLEN WERKHUIZEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metaalbehandeling and -bekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMEYLEN WERKHUIZEN
(Get full report from official database of BE for VERMEYLEN WERKHUIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMEYLEN WERKHUIZEN
Addition kinds of activities for VERMEYLEN WERKHUIZEN

394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
735200. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics
35539919. Fineermolen machines | Veneer mill machines
50230104. Glaswerk | Glassware
50940203. trofeeën | Trophies
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij VERMEYLEN WERKHUIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMEYLEN WERKHUIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMEYLEN WERKHUIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMEYLEN WERKHUIZEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

Zoek naar antwoorden van VERMEYLEN WERKHUIZEN in sociale netwerken
Look for responds of VERMEYLEN WERKHUIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMEYLEN WERKHUIZEN. Laat een reactie achter voor VERMEYLEN WERKHUIZEN. VERMEYLEN WERKHUIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMEYLEN WERKHUIZEN. Leave a respond for VERMEYLEN WERKHUIZEN. VERMEYLEN WERKHUIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMEYLEN WERKHUIZEN op de google maps. Adres en contacten VERMEYLEN WERKHUIZEN
Location of VERMEYLEN WERKHUIZEN on the google maps. Address and contacts of VERMEYLEN WERKHUIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMEYLEN WERKHUIZEN VERMEYLEN WERKHUIZEN: Quiétude du Grand Age | Discobar Spirit | Cailliau Optiek | Turla sprl | KRISTIAAN COOMANS

Other related companies as VERMEYLEN WERKHUIZEN: Quiétude du Grand Age | Discobar Spirit | Cailliau Optiek | Turla sprl | KRISTIAAN COOMANS

VERMEYLEN WERKHUIZEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMEYLEN WERKHUIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03935821533. Het bedrijf VERMEYLEN WERKHUIZEN bevindt zich op het adres: HER VAN BRABANTLEI 19; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 306,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metaalbehandeling and -bekleding. Producten gemaakt in VERMEYLEN WERKHUIZEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERMEYLEN WERKHUIZEN is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMEYLEN WERKHUIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMEYLEN WERKHUIZEN, openstaande posities, locatie van VERMEYLEN WERKHUIZEN op de kaart.

VERMEYLEN WERKHUIZEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERMEYLEN WERKHUIZEN, company assigned to the tax number BE03935821533. The company VERMEYLEN WERKHUIZEN is located at the address: HER VAN BRABANTLEI 19; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 306,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metaalbehandeling and -bekleding. Products created in VERMEYLEN WERKHUIZEN were not found.
The main activity of VERMEYLEN WERKHUIZEN is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMEYLEN WERKHUIZEN is not available. You also can look at reviews of VERMEYLEN WERKHUIZEN, open positions, location of VERMEYLEN WERKHUIZEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMEYLEN WERKHUIZEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMEYLEN WERKHUIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMEYLEN WERKHUIZEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMEYLEN WERKHUIZEN, employees, financial statistics.