AUTOHANDEL FEYS

Contactgegevens AUTOHANDEL FEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOHANDEL FEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOHANDEL FEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 70; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 51772655 (+32-51772655) 51772655 (+32-51772655)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOHANDEL FEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOHANDEL FEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOHANDEL FEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOHANDEL FEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOHANDEL FEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOHANDEL FEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOHANDEL FEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOHANDEL FEYS
Products information AUTOHANDEL FEYS

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in AUTOHANDEL FEYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOHANDEL FEYS
(Get full report from official database of BE for AUTOHANDEL FEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOHANDEL FEYS
Addition kinds of activities for AUTOHANDEL FEYS

333903. Silicon en chroom | Silicon and chromium
371302. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
28169900. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
28510100. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
38610309. Filmapparatuur en -apparatuur | Motion picture apparatus and equipment
47899903. Stockyards, niet voornamelijk voor het vet maken of vee verkopen | Stockyards, not primarily for fattening or selling livestock
86319902. Medewerkersvereniging | Employees' association

Werken bij AUTOHANDEL FEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOHANDEL FEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOHANDEL FEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOHANDEL FEYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

Zoek naar antwoorden van AUTOHANDEL FEYS in sociale netwerken
Look for responds of AUTOHANDEL FEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOHANDEL FEYS. Laat een reactie achter voor AUTOHANDEL FEYS. AUTOHANDEL FEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOHANDEL FEYS. Leave a respond for AUTOHANDEL FEYS. AUTOHANDEL FEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOHANDEL FEYS op de google maps. Adres en contacten AUTOHANDEL FEYS
Location of AUTOHANDEL FEYS on the google maps. Address and contacts of AUTOHANDEL FEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOHANDEL FEYS AUTOHANDEL FEYS: JAVA | SANYO CADNICA-FTS | RESTAURANT MARIAKE | Van Den Acker S | COMIC STRIPS

Other related companies as AUTOHANDEL FEYS: JAVA | SANYO CADNICA-FTS | RESTAURANT MARIAKE | Van Den Acker S | COMIC STRIPS

AUTOHANDEL FEYS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOHANDEL FEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf AUTOHANDEL FEYS bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 70; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Voertuigen. Producten gemaakt in AUTOHANDEL FEYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOHANDEL FEYS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOHANDEL FEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOHANDEL FEYS, openstaande posities, locatie van AUTOHANDEL FEYS op de kaart.

AUTOHANDEL FEYS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOHANDEL FEYS, company assigned to the tax number BE01734436035. The company AUTOHANDEL FEYS is located at the address: STATIESTRAAT 70; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Voertuigen. Products created in AUTOHANDEL FEYS were not found.
The main activity of AUTOHANDEL FEYS is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOHANDEL FEYS is not available. You also can look at reviews of AUTOHANDEL FEYS, open positions, location of AUTOHANDEL FEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOHANDEL FEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOHANDEL FEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOHANDEL FEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOHANDEL FEYS, employees, financial statistics.