FLJEAN ALAN NV

Contactgegevens FLJEAN ALAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJEAN ALAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJEAN ALAN NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Nijverheidslaan 4 9308 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-78-91-77 32-53-78-91-77

Fax (fax): 32-53-78-88-96 32-53-78-88-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJEAN ALAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJEAN ALAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJEAN ALAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJEAN ALAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJEAN ALAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJEAN ALAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJEAN ALAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJEAN ALAN NV
Products information FLJEAN ALAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05189636230
Ondernemingsnummer: 7376739501
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLJEAN ALAN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJEAN ALAN NV
(Get full report from official database of BE for FLJEAN ALAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJEAN ALAN NV
Addition kinds of activities for FLJEAN ALAN NV

241100. logging | Logging
366902. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
506401. Elektrische apparaten, grote | Electrical appliances, major
806299. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
20340201. Data, gedroogd | Dates, dried
20990103. Pannenkoekensiroop, gemengd en gemengd | Pancake syrup, blended and mixed
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
36740300. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
52310202. Verfborstels, rollen, spuiten en andere benodigdheden | Paint brushes, rollers, sprayers and other supplies

Werken bij FLJEAN ALAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJEAN ALAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJEAN ALAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJEAN ALAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van FLJEAN ALAN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLJEAN ALAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJEAN ALAN NV. Laat een reactie achter voor FLJEAN ALAN NV. FLJEAN ALAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJEAN ALAN NV. Leave a respond for FLJEAN ALAN NV. FLJEAN ALAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJEAN ALAN NV op de google maps. Adres en contacten FLJEAN ALAN NV
Location of FLJEAN ALAN NV on the google maps. Address and contacts of FLJEAN ALAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJEAN ALAN NV FLJEAN ALAN NV: De Clerck BVBA | FLPARABOLIC BIOLOGICALS SPRL | METZGEREI DUFRAIS | Vanroose H | Thiry M

Other related companies as FLJEAN ALAN NV: De Clerck BVBA | FLPARABOLIC BIOLOGICALS SPRL | METZGEREI DUFRAIS | Vanroose H | Thiry M

FLJEAN ALAN NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJEAN ALAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05189636230. Het bedrijf FLJEAN ALAN NV bevindt zich op het adres: Nijverheidslaan 4 9308 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLJEAN ALAN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJEAN ALAN NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJEAN ALAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJEAN ALAN NV, openstaande posities, locatie van FLJEAN ALAN NV op de kaart.

FLJEAN ALAN NV is a company, that was registered 2006 in Aalst region, Belgium. Full name of company is FLJEAN ALAN NV, company assigned to the tax number BE05189636230. The company FLJEAN ALAN NV is located at the address: Nijverheidslaan 4 9308 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLJEAN ALAN NV were not found.
The main activity of FLJEAN ALAN NV is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJEAN ALAN NV is not available. You also can look at reviews of FLJEAN ALAN NV, open positions, location of FLJEAN ALAN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJEAN ALAN NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJEAN ALAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJEAN ALAN NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJEAN ALAN NV, employees, financial statistics.