FE. FORTUNATO & FILS

Contactgegevens FE. FORTUNATO & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. FORTUNATO & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. FORTUNATO & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BASTIN 66; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43701304 (+32-43701304) 43701304 (+32-43701304)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. FORTUNATO & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. FORTUNATO & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. FORTUNATO & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. FORTUNATO & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. FORTUNATO & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. FORTUNATO & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. FORTUNATO & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. FORTUNATO & FILS
Products information FE. FORTUNATO & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FE. FORTUNATO & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. FORTUNATO & FILS
(Get full report from official database of BE for FE. FORTUNATO & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. FORTUNATO & FILS
Addition kinds of activities for FE. FORTUNATO & FILS

329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
39449904. Dart- en dartspellen | Darts and dart games
51310105. Katoenen goederen | Cotton goods
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
79220307. Vaudeville bedrijf | Vaudeville company

Werken bij FE. FORTUNATO & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. FORTUNATO & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. FORTUNATO & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. FORTUNATO & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Varkensklasseerder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

Zoek naar antwoorden van FE. FORTUNATO & FILS in sociale netwerken
Look for responds of FE. FORTUNATO & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. FORTUNATO & FILS. Laat een reactie achter voor FE. FORTUNATO & FILS. FE. FORTUNATO & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. FORTUNATO & FILS. Leave a respond for FE. FORTUNATO & FILS. FE. FORTUNATO & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. FORTUNATO & FILS op de google maps. Adres en contacten FE. FORTUNATO & FILS
Location of FE. FORTUNATO & FILS on the google maps. Address and contacts of FE. FORTUNATO & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. FORTUNATO & FILS FE. FORTUNATO & FILS: GEERT DEOLET | SIDEX SCRL | DERBY | JEAN-YVES PIRLOT | HERBOLAB

Other related companies as FE. FORTUNATO & FILS: GEERT DEOLET | SIDEX SCRL | DERBY | JEAN-YVES PIRLOT | HERBOLAB

FE. FORTUNATO & FILS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. FORTUNATO & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf FE. FORTUNATO & FILS bevindt zich op het adres: RUE BASTIN 66; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen. Producten gemaakt in FE. FORTUNATO & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. FORTUNATO & FILS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. FORTUNATO & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. FORTUNATO & FILS, openstaande posities, locatie van FE. FORTUNATO & FILS op de kaart.

FE. FORTUNATO & FILS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. FORTUNATO & FILS, company assigned to the tax number BE02224700927. The company FE. FORTUNATO & FILS is located at the address: RUE BASTIN 66; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen. Products created in FE. FORTUNATO & FILS were not found.
The main activity of FE. FORTUNATO & FILS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. FORTUNATO & FILS is not available. You also can look at reviews of FE. FORTUNATO & FILS, open positions, location of FE. FORTUNATO & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. FORTUNATO & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. FORTUNATO & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. FORTUNATO & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. FORTUNATO & FILS, employees, financial statistics.