FE. ELECTRO CAR

Contactgegevens FE. ELECTRO CAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. ELECTRO CAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. ELECTRO CAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VECQU?E 170; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43385880 (+32-43385880) 43385880 (+32-43385880)

Fax (fax): +32 (63) 664-68-43 +32 (63) 664-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. ELECTRO CAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. ELECTRO CAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. ELECTRO CAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. ELECTRO CAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. ELECTRO CAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. ELECTRO CAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. ELECTRO CAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. ELECTRO CAR
Products information FE. ELECTRO CAR

BTW identificatienummer (tax): BE02599609375
Ondernemingsnummer: 7768402099
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FE. ELECTRO CAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. ELECTRO CAR
(Get full report from official database of BE for FE. ELECTRO CAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. ELECTRO CAR
Addition kinds of activities for FE. ELECTRO CAR

329600. Minerale wol | Mineral wool
615399. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
754903. Sleepdiensten | Towing services
45810202. Vliegtuig onderhoud en reparatie | Aircraft servicing and repairing
73790104. Onderhoud van tekstverwerkingsapparatuur | Word processing equipment maintenance
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician

Werken bij FE. ELECTRO CAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. ELECTRO CAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. ELECTRO CAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. ELECTRO CAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van FE. ELECTRO CAR in sociale netwerken
Look for responds of FE. ELECTRO CAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. ELECTRO CAR. Laat een reactie achter voor FE. ELECTRO CAR. FE. ELECTRO CAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. ELECTRO CAR. Leave a respond for FE. ELECTRO CAR. FE. ELECTRO CAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. ELECTRO CAR op de google maps. Adres en contacten FE. ELECTRO CAR
Location of FE. ELECTRO CAR on the google maps. Address and contacts of FE. ELECTRO CAR

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. ELECTRO CAR FE. ELECTRO CAR: BAKKERIJ EUROMARKT | ACADEMIE AIKI SHUDOKAN | WSV JONG EN OUD STOKROOIE | HUIS VAN HEES | Chaumont A

Other related companies as FE. ELECTRO CAR: BAKKERIJ EUROMARKT | ACADEMIE AIKI SHUDOKAN | WSV JONG EN OUD STOKROOIE | HUIS VAN HEES | Chaumont A

FE. ELECTRO CAR is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. ELECTRO CAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02599609375. Het bedrijf FE. ELECTRO CAR bevindt zich op het adres: RUE DE LA VECQU?E 170; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen. Producten gemaakt in FE. ELECTRO CAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. ELECTRO CAR is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. ELECTRO CAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. ELECTRO CAR, openstaande posities, locatie van FE. ELECTRO CAR op de kaart.

FE. ELECTRO CAR is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. ELECTRO CAR, company assigned to the tax number BE02599609375. The company FE. ELECTRO CAR is located at the address: RUE DE LA VECQU?E 170; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen. Products created in FE. ELECTRO CAR were not found.
The main activity of FE. ELECTRO CAR is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. ELECTRO CAR is not available. You also can look at reviews of FE. ELECTRO CAR, open positions, location of FE. ELECTRO CAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. ELECTRO CAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. ELECTRO CAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. ELECTRO CAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. ELECTRO CAR, employees, financial statistics.