UNITED TRANSPORT SERVICES

Contactgegevens UNITED TRANSPORT SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNITED TRANSPORT SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNITED TRANSPORT SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE UYTTENHOVE 35BF; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24262000 (+32-24262000) 24262000 (+32-24262000)

Fax (fax): +32 (16) 901-65-16 +32 (16) 901-65-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNITED TRANSPORT SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNITED TRANSPORT SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNITED TRANSPORT SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNITED TRANSPORT SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNITED TRANSPORT SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNITED TRANSPORT SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNITED TRANSPORT SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNITED TRANSPORT SERVICES
Products information UNITED TRANSPORT SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE05358001708
Ondernemingsnummer: 1248840332
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Courriers: Courriers Internationaux, Courriers Nationaux.

Product categorie (product category): Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNITED TRANSPORT SERVICES
(Get full report from official database of BE for UNITED TRANSPORT SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNITED TRANSPORT SERVICES
Addition kinds of activities for UNITED TRANSPORT SERVICES

509107. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment
20970000. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
27210104. Televisieschema's: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Television schedules: publishing only, not printed on site
30110105. Industriële binnenbuizen | Industrial inner tubes
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment
54419901. Snoep | Candy

Werken bij UNITED TRANSPORT SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNITED TRANSPORT SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNITED TRANSPORT SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNITED TRANSPORT SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

Zoek naar antwoorden van UNITED TRANSPORT SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of UNITED TRANSPORT SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNITED TRANSPORT SERVICES. Laat een reactie achter voor UNITED TRANSPORT SERVICES. UNITED TRANSPORT SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNITED TRANSPORT SERVICES. Leave a respond for UNITED TRANSPORT SERVICES. UNITED TRANSPORT SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNITED TRANSPORT SERVICES op de google maps. Adres en contacten UNITED TRANSPORT SERVICES
Location of UNITED TRANSPORT SERVICES on the google maps. Address and contacts of UNITED TRANSPORT SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come UNITED TRANSPORT SERVICES UNITED TRANSPORT SERVICES: RESIDENCE "MARGILLE" | VAN HOUTTE | VERITAS | ILWA - D&C INTERIEURS | J.N.C. International SA

Other related companies as UNITED TRANSPORT SERVICES: RESIDENCE "MARGILLE" | VAN HOUTTE | VERITAS | ILWA - D&C INTERIEURS | J.N.C. International SA

UNITED TRANSPORT SERVICES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNITED TRANSPORT SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05358001708. Het bedrijf UNITED TRANSPORT SERVICES bevindt zich op het adres: RUE UYTTENHOVE 35BF; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Messageries. Lijst met producten zijn Types de Courriers: Courriers Internationaux, Courriers Nationaux..
De hoofdactiviteit van UNITED TRANSPORT SERVICES is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNITED TRANSPORT SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNITED TRANSPORT SERVICES, openstaande posities, locatie van UNITED TRANSPORT SERVICES op de kaart.

UNITED TRANSPORT SERVICES is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNITED TRANSPORT SERVICES, company assigned to the tax number BE05358001708. The company UNITED TRANSPORT SERVICES is located at the address: RUE UYTTENHOVE 35BF; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Messageries. List of products are Types de Courriers: Courriers Internationaux, Courriers Nationaux..
The main activity of UNITED TRANSPORT SERVICES is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UNITED TRANSPORT SERVICES is not available. You also can look at reviews of UNITED TRANSPORT SERVICES, open positions, location of UNITED TRANSPORT SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNITED TRANSPORT SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNITED TRANSPORT SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNITED TRANSPORT SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNITED TRANSPORT SERVICES, employees, financial statistics.