PITI TRANS

Contactgegevens PITI TRANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PITI TRANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PITI TRANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN DEN HAUTELEI 195A; 2100; DEURNE, België

Telefoon (phone): 33219732 (+32-33219732) 33219732 (+32-33219732)

Fax (fax): +32 (55) 312-62-83 +32 (55) 312-62-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PITI TRANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PITI TRANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PITI TRANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PITI TRANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PITI TRANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PITI TRANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PITI TRANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PITI TRANS
Products information PITI TRANS

BTW identificatienummer (tax): BE08521789550
Ondernemingsnummer: 7267974853
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Courriers: Courriers Internationaux, Courriers Nationaux, Service par Camionnette. Types d'envois: Colis, Lettres.

Product categorie (product category): Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PITI TRANS
(Get full report from official database of BE for PITI TRANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PITI TRANS
Addition kinds of activities for PITI TRANS

344311. Chambers en caissons | Chambers and caissons
15420403. Ziekenhuisbouw | Hospital construction
22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
34790202. Bondering van metaal of metaalproducten | Bonderizing of metal or metal products
35790304. Papiersnijpers, trimmers en stoten | Paper cutters, trimmers, and punches
91990104. Leveringsbureau, overheid | Supply agency, government
97110403. Nationale veiligheid, provincie overheid | National security, county government

Werken bij PITI TRANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PITI TRANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PITI TRANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PITI TRANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Kapper/Kapster (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Hairstyle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

Zoek naar antwoorden van PITI TRANS in sociale netwerken
Look for responds of PITI TRANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PITI TRANS. Laat een reactie achter voor PITI TRANS. PITI TRANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PITI TRANS. Leave a respond for PITI TRANS. PITI TRANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PITI TRANS op de google maps. Adres en contacten PITI TRANS
Location of PITI TRANS on the google maps. Address and contacts of PITI TRANS

Andere gerelateerde bedrijven als come PITI TRANS PITI TRANS: COIFF'FINA | Acacia | LAURENTIUS BOLS | G. BRABANT | Animal Planet

Other related companies as PITI TRANS: COIFF'FINA | Acacia | LAURENTIUS BOLS | G. BRABANT | Animal Planet

PITI TRANS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PITI TRANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08521789550. Het bedrijf PITI TRANS bevindt zich op het adres: VAN DEN HAUTELEI 195A; 2100; DEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Messageries. Lijst met producten zijn Types de Courriers: Courriers Internationaux, Courriers Nationaux, Service par Camionnette. Types d'envois: Colis, Lettres..
De hoofdactiviteit van PITI TRANS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PITI TRANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PITI TRANS, openstaande posities, locatie van PITI TRANS op de kaart.

PITI TRANS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PITI TRANS, company assigned to the tax number BE08521789550. The company PITI TRANS is located at the address: VAN DEN HAUTELEI 195A; 2100; DEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Messageries. List of products are Types de Courriers: Courriers Internationaux, Courriers Nationaux, Service par Camionnette. Types d'envois: Colis, Lettres..
The main activity of PITI TRANS is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PITI TRANS is not available. You also can look at reviews of PITI TRANS, open positions, location of PITI TRANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PITI TRANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PITI TRANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PITI TRANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PITI TRANS, employees, financial statistics.