EXTRA SERVICES

Contactgegevens EXTRA SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXTRA SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXTRA SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 16; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92223194 (+32-92223194) 92223194 (+32-92223194)

Fax (fax): +32 (10) 475-39-51 +32 (10) 475-39-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXTRA SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXTRA SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXTRA SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXTRA SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXTRA SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXTRA SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXTRA SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXTRA SERVICES
Products information EXTRA SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE04723815917
Ondernemingsnummer: 7578887939
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux.

Product categorie (product category): Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXTRA SERVICES
(Get full report from official database of BE for EXTRA SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXTRA SERVICES
Addition kinds of activities for EXTRA SERVICES

25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
27410604. Technische documenten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical papers: publishing only, not printed on site
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
33399902. Babbitt metaal (primair) | Babbitt metal (primary)
39959902. Kistbekleding | Casket linings
50740303. Loodgieterswerk van messingartikelen | Plumbers' brass goods and fittings
51910400. Paardensport | Equestrian equipment

Werken bij EXTRA SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXTRA SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXTRA SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXTRA SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • SAP Hybris Customer Engagement Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten. Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Hybris Customer Engagement Consultant. Je maakt deel uit van onze project teams, die uitdagende Cloud Sales, Service en Marketing projecten neerzetten. Samen met jouw team ben je als SAP Hybris – Customer Engagement Consultant in staat om de complexe business noden en wensen om te zetten in werkbare designoplossingen. Door een methodische aanpak en op basis van veel communicatie en interactie met collega’s en klanten ben je in staat een state-of-the-art oplossing af te leveren. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

  • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

    Type: Flexijob

    Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

Zoek naar antwoorden van EXTRA SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of EXTRA SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXTRA SERVICES. Laat een reactie achter voor EXTRA SERVICES. EXTRA SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXTRA SERVICES. Leave a respond for EXTRA SERVICES. EXTRA SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXTRA SERVICES op de google maps. Adres en contacten EXTRA SERVICES
Location of EXTRA SERVICES on the google maps. Address and contacts of EXTRA SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come EXTRA SERVICES EXTRA SERVICES: Van Goethem BVBA | DATABUILD | SERVIO INTERIEURTEXTIEL | Vreys F | FA VANHEUVERZWIJN-HEERMAN

Other related companies as EXTRA SERVICES: Van Goethem BVBA | DATABUILD | SERVIO INTERIEURTEXTIEL | Vreys F | FA VANHEUVERZWIJN-HEERMAN

EXTRA SERVICES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXTRA SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723815917. Het bedrijf EXTRA SERVICES bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 16; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Messageries. Lijst met producten zijn Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux..
De hoofdactiviteit van EXTRA SERVICES is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXTRA SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXTRA SERVICES, openstaande posities, locatie van EXTRA SERVICES op de kaart.

EXTRA SERVICES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXTRA SERVICES, company assigned to the tax number BE04723815917. The company EXTRA SERVICES is located at the address: GROTE STEENWEG 16; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Messageries. List of products are Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux..
The main activity of EXTRA SERVICES is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXTRA SERVICES is not available. You also can look at reviews of EXTRA SERVICES, open positions, location of EXTRA SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXTRA SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXTRA SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXTRA SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXTRA SERVICES, employees, financial statistics.