ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT

Contactgegevens ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROGIER 42; 6040; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71370337 (+32-71370337) 71370337 (+32-71370337)

Fax (fax): +32 (65) 576-60-90 +32 (65) 576-60-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT
Products information ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT

BTW identificatienummer (tax): BE04130279541
Ondernemingsnummer: 6483276367
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux.

Product categorie (product category): Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT
(Get full report from official database of BE for ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT
Addition kinds of activities for ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT

3721. vliegtuig | Aircraft
357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
01820100. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
20959900. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
35610102. Pompen, olieput en veld | Pumps, oil well and field
44829904. Spoorwegen | Railroad ferries
59990500. Munten en postzegels | Coins and stamps

Werken bij ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

Zoek naar antwoorden van ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT in sociale netwerken
Look for responds of ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT. Laat een reactie achter voor ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT. ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT. Leave a respond for ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT. ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT op de google maps. Adres en contacten ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT
Location of ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT on the google maps. Address and contacts of ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT: Nisot Chauffage & Climatisation SA | Henrard A | GARAGE BOUCHER | PORTABLE COMPUTER | De Munck Astrid

Other related companies as ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT: Nisot Chauffage & Climatisation SA | Henrard A | GARAGE BOUCHER | PORTABLE COMPUTER | De Munck Astrid

ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04130279541. Het bedrijf ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT bevindt zich op het adres: RUE ROGIER 42; 6040; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 175,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Messageries. Lijst met producten zijn Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux..
De hoofdactiviteit van ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT, openstaande posities, locatie van ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT op de kaart.

ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT, company assigned to the tax number BE04130279541. The company ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT is located at the address: RUE ROGIER 42; 6040; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 175,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Messageries. List of products are Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux..
The main activity of ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT is not available. You also can look at reviews of ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT, open positions, location of ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL EXPR. LOUIS GUERRIAT, employees, financial statistics.