ALBERTO RICCA

Contactgegevens ALBERTO RICCA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERTO RICCA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERTO RICCA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH-RULOT 10; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42276079 (+32-42276079) 42276079 (+32-42276079)

Fax (fax): +32 (61) 373-63-79 +32 (61) 373-63-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERTO RICCA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERTO RICCA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERTO RICCA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERTO RICCA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERTO RICCA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERTO RICCA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERTO RICCA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERTO RICCA
Products information ALBERTO RICCA

BTW identificatienummer (tax): BE03249725341
Ondernemingsnummer: 7406677246
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Courriers: Courriers Nationaux.

Product categorie (product category): Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERTO RICCA
(Get full report from official database of BE for ALBERTO RICCA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERTO RICCA
Addition kinds of activities for ALBERTO RICCA

278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
17910000. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
23110101. Formele jassen, mannen en jongeren ': van aangekochte materialen | Formal jackets, men's and youths': from purchased materials
29110503. Vetten, smeren | Greases, lubricating
39990814. Naaien kits, nieuwigheid | Sewing kits, novelty
73720000. Voorverpakte software | Prepackaged software

Werken bij ALBERTO RICCA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERTO RICCA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERTO RICCA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERTO RICCA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

Zoek naar antwoorden van ALBERTO RICCA in sociale netwerken
Look for responds of ALBERTO RICCA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERTO RICCA. Laat een reactie achter voor ALBERTO RICCA. ALBERTO RICCA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERTO RICCA. Leave a respond for ALBERTO RICCA. ALBERTO RICCA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERTO RICCA op de google maps. Adres en contacten ALBERTO RICCA
Location of ALBERTO RICCA on the google maps. Address and contacts of ALBERTO RICCA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERTO RICCA ALBERTO RICCA: ROBERT GORGON | BLEYEN ET ALCORTA | DOMINIQUE VERSTRAETEN | LIEVEN DE BELEYR | LUC VANDILLE - BATSLEER

Other related companies as ALBERTO RICCA: ROBERT GORGON | BLEYEN ET ALCORTA | DOMINIQUE VERSTRAETEN | LIEVEN DE BELEYR | LUC VANDILLE - BATSLEER

ALBERTO RICCA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERTO RICCA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03249725341. Het bedrijf ALBERTO RICCA bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH-RULOT 10; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Messageries. Lijst met producten zijn Types de Courriers: Courriers Nationaux..
De hoofdactiviteit van ALBERTO RICCA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERTO RICCA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERTO RICCA, openstaande posities, locatie van ALBERTO RICCA op de kaart.

ALBERTO RICCA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERTO RICCA, company assigned to the tax number BE03249725341. The company ALBERTO RICCA is located at the address: RUE JOSEPH-RULOT 10; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Messageries. List of products are Types de Courriers: Courriers Nationaux..
The main activity of ALBERTO RICCA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERTO RICCA is not available. You also can look at reviews of ALBERTO RICCA, open positions, location of ALBERTO RICCA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERTO RICCA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERTO RICCA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERTO RICCA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERTO RICCA, employees, financial statistics.