Belgian Nurdie Textile Company NV

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Belgian Nurdie Textile Company NV
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Belgian Nurdie Textile Company NV

Contactgegevens Belgian Nurdie Textile Company NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgian Nurdie Textile Company NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgian Nurdie Textile Company NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cleydaellaan 8 2630 Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03.887 03 30 (+32-03.887 03 30) 03.887 03 30 (+32-03.887 03 30)

Fax (fax): 03.887 10 74 (+32-03.887 10 74) 03.887 10 74 (+32-03.887 10 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgian Nurdie Textile Company NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgian Nurdie Textile Company NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgian Nurdie Textile Company NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgian Nurdie Textile Company NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgian Nurdie Textile Company NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgian Nurdie Textile Company NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgian Nurdie Textile Company NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgian Nurdie Textile Company NV
Products information Belgian Nurdie Textile Company NV

BTW identificatienummer (tax): BE06525573730
Ondernemingsnummer: 7306427001
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Pantyhoses; Women's socks

Product categorie (product category): Men's Socks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgian Nurdie Textile Company NV
(Get full report from official database of BE for Belgian Nurdie Textile Company NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgian Nurdie Textile Company NV
Addition kinds of activities for Belgian Nurdie Textile Company NV

7349. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
22119911. Coutil, katoen | Coutil, cotton
24490202. Vaten, hout: gecoördineerd | Casks, wood: coopered
38250240. Tube testers | Tube testers
50139902. Stoel hoezen | Seat covers

Werken bij Belgian Nurdie Textile Company NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgian Nurdie Textile Company NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgian Nurdie Textile Company NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgian Nurdie Textile Company NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Beenhouwer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

Zoek naar antwoorden van Belgian Nurdie Textile Company NV in sociale netwerken
Look for responds of Belgian Nurdie Textile Company NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgian Nurdie Textile Company NV. Laat een reactie achter voor Belgian Nurdie Textile Company NV. Belgian Nurdie Textile Company NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgian Nurdie Textile Company NV. Leave a respond for Belgian Nurdie Textile Company NV. Belgian Nurdie Textile Company NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgian Nurdie Textile Company NV op de google maps. Adres en contacten Belgian Nurdie Textile Company NV
Location of Belgian Nurdie Textile Company NV on the google maps. Address and contacts of Belgian Nurdie Textile Company NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgian Nurdie Textile Company NV Belgian Nurdie Textile Company NV: Ryckaert R | ETS. ANTOINE | COIFFURE NICOLE | FICHET-A.A.S.S. | Atlantide SPRL

Other related companies as Belgian Nurdie Textile Company NV: Ryckaert R | ETS. ANTOINE | COIFFURE NICOLE | FICHET-A.A.S.S. | Atlantide SPRL

Belgian Nurdie Textile Company NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgian Nurdie Textile Company NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06525573730. Het bedrijf Belgian Nurdie Textile Company NV bevindt zich op het adres: Cleydaellaan 8 2630 Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Men's Socks. Lijst met producten zijn Pantyhoses; Women's socks.
De hoofdactiviteit van Belgian Nurdie Textile Company NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgian Nurdie Textile Company NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgian Nurdie Textile Company NV, openstaande posities, locatie van Belgian Nurdie Textile Company NV op de kaart.

Belgian Nurdie Textile Company NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgian Nurdie Textile Company NV, company assigned to the tax number BE06525573730. The company Belgian Nurdie Textile Company NV is located at the address: Cleydaellaan 8 2630 Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Men's Socks. List of products are Pantyhoses; Women's socks.
The main activity of Belgian Nurdie Textile Company NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgian Nurdie Textile Company NV is not available. You also can look at reviews of Belgian Nurdie Textile Company NV, open positions, location of Belgian Nurdie Textile Company NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgian Nurdie Textile Company NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgian Nurdie Textile Company NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgian Nurdie Textile Company NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgian Nurdie Textile Company NV, employees, financial statistics.