ALOIS COECKELBERGS

Contactgegevens ALOIS COECKELBERGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALOIS COECKELBERGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALOIS COECKELBERGS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRAAT 78; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15241670 (+32-15241670) 15241670 (+32-15241670)

Fax (fax): +32 (3) 419-27-22 +32 (3) 419-27-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALOIS COECKELBERGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALOIS COECKELBERGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALOIS COECKELBERGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALOIS COECKELBERGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALOIS COECKELBERGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALOIS COECKELBERGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALOIS COECKELBERGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALOIS COECKELBERGS
Products information ALOIS COECKELBERGS

BTW identificatienummer (tax): BE09871459960
Ondernemingsnummer: 6756561279
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Taille de Diamants.

Product categorie (product category): Bijoux Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALOIS COECKELBERGS
(Get full report from official database of BE for ALOIS COECKELBERGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALOIS COECKELBERGS
Addition kinds of activities for ALOIS COECKELBERGS

358699. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
35310600. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
35780000. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
51699901. zuren | Acids
72170102. Stoffering op klantgebouwen | Upholstery cleaning on customer premises
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school

Werken bij ALOIS COECKELBERGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALOIS COECKELBERGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALOIS COECKELBERGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALOIS COECKELBERGS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van ALOIS COECKELBERGS in sociale netwerken
Look for responds of ALOIS COECKELBERGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALOIS COECKELBERGS. Laat een reactie achter voor ALOIS COECKELBERGS. ALOIS COECKELBERGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALOIS COECKELBERGS. Leave a respond for ALOIS COECKELBERGS. ALOIS COECKELBERGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALOIS COECKELBERGS op de google maps. Adres en contacten ALOIS COECKELBERGS
Location of ALOIS COECKELBERGS on the google maps. Address and contacts of ALOIS COECKELBERGS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALOIS COECKELBERGS ALOIS COECKELBERGS: GROUPE DE JONG IMMOBILIER | CROONEN JAAK | Krater H | Anne | Slot Kapot ?

Other related companies as ALOIS COECKELBERGS: GROUPE DE JONG IMMOBILIER | CROONEN JAAK | Krater H | Anne | Slot Kapot ?

ALOIS COECKELBERGS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALOIS COECKELBERGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09871459960. Het bedrijf ALOIS COECKELBERGS bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 78; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 607,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bijoux Fab. Lijst met producten zijn Activités: Taille de Diamants..
De hoofdactiviteit van ALOIS COECKELBERGS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALOIS COECKELBERGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALOIS COECKELBERGS, openstaande posities, locatie van ALOIS COECKELBERGS op de kaart.

ALOIS COECKELBERGS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALOIS COECKELBERGS, company assigned to the tax number BE09871459960. The company ALOIS COECKELBERGS is located at the address: BERGSTRAAT 78; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 607,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bijoux Fab. List of products are Activités: Taille de Diamants..
The main activity of ALOIS COECKELBERGS is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALOIS COECKELBERGS is not available. You also can look at reviews of ALOIS COECKELBERGS, open positions, location of ALOIS COECKELBERGS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALOIS COECKELBERGS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALOIS COECKELBERGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALOIS COECKELBERGS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALOIS COECKELBERGS, employees, financial statistics.