BLG & G INTERNATIONAL

Contactgegevens BLG & G INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLG & G INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLG & G INTERNATIONAL

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): 109, Molenweg 2830 Willebroek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-60-20-11 32-38-60-20-11

Fax (fax): 32-38-86-58-04 32-38-86-58-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLG & G INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLG & G INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLG & G INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLG & G INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLG & G INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLG & G INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLG & G INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLG & G INTERNATIONAL
Products information BLG & G INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08331451416
Ondernemingsnummer: 3301635742
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BLG & G INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilerwork

Profiel (profile): Reactors - Columns -Pressure vessels Tanks - Spheres - Bullets - LNG

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLG & G INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for BLG & G INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLG & G INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for BLG & G INTERNATIONAL

503301. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
01190203. Haverboerderij | Oat farm
07230308. Groentesorteringsdiensten | Vegetable sorting services
24260202. Blokken, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blocks, wood: bowling pins, handles, etc.
50840401. Derricks | Derricks
72619901. Crematorium | Crematory

Werken bij BLG & G INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLG & G INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLG & G INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLG & G INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

 • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

 • Technieker/monteur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

 • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

 • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Beringen, 12 uur per week (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 2 à 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Beringen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

 • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: BOSS paints

  Type: Vaste Job

  De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

 • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

 • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

 • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

Zoek naar antwoorden van BLG & G INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of BLG & G INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLG & G INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor BLG & G INTERNATIONAL. BLG & G INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLG & G INTERNATIONAL. Leave a respond for BLG & G INTERNATIONAL. BLG & G INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLG & G INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten BLG & G INTERNATIONAL
Location of BLG & G INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of BLG & G INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BLG & G INTERNATIONAL BLG & G INTERNATIONAL: Van Den Abbeele | BCM | BIZZ | W. GAUDERIS | DRUKKERIJ JOOS NV

Other related companies as BLG & G INTERNATIONAL: Van Den Abbeele | BCM | BIZZ | W. GAUDERIS | DRUKKERIJ JOOS NV

BLG & G INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is BLG & G INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08331451416. Het bedrijf BLG & G INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: 109, Molenweg 2830 Willebroek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Profile is Reactors - Columns -Pressure vessels Tanks - Spheres - Bullets - LNG. Branchecategorie is Boilerwork. Producten gemaakt in BLG & G INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLG & G INTERNATIONAL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLG & G INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLG & G INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van BLG & G INTERNATIONAL op de kaart.

BLG & G INTERNATIONAL is a company, that was registered 2004 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is BLG & G INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08331451416. The company BLG & G INTERNATIONAL is located at the address: 109, Molenweg 2830 Willebroek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Profile is Reactors - Columns -Pressure vessels Tanks - Spheres - Bullets - LNG. Industry category is Boilerwork. Products created in BLG & G INTERNATIONAL were not found.
The main activity of BLG & G INTERNATIONAL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLG & G INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of BLG & G INTERNATIONAL, open positions, location of BLG & G INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLG & G INTERNATIONAL, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLG & G INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLG & G INTERNATIONAL, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLG & G INTERNATIONAL, employees, financial statistics.