JEAN FREYNE

Contactgegevens JEAN FREYNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN FREYNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN FREYNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERELLAAN 26; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27672608 (+32-27672608) 27672608 (+32-27672608)

Fax (fax): +32 (86) 846-67-57 +32 (86) 846-67-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN FREYNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN FREYNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN FREYNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN FREYNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN FREYNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN FREYNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN FREYNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN FREYNE
Products information JEAN FREYNE

BTW identificatienummer (tax): BE01152984619
Ondernemingsnummer: 6713989257
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JEAN FREYNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN FREYNE
(Get full report from official database of BE for JEAN FREYNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN FREYNE
Addition kinds of activities for JEAN FREYNE

7032. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
22990000. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
23290210. Vesten (suède, lederen, enz.), Sport: mannen en jongens ' | Vests (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
27590401. Tijdschriften: drukwerk, nsk | Magazines: printing, nsk
35899909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
50999915. Toiletten, draagbaar | Toilets, portable

Werken bij JEAN FREYNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN FREYNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN FREYNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN FREYNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van JEAN FREYNE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN FREYNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN FREYNE. Laat een reactie achter voor JEAN FREYNE. JEAN FREYNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN FREYNE. Leave a respond for JEAN FREYNE. JEAN FREYNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN FREYNE op de google maps. Adres en contacten JEAN FREYNE
Location of JEAN FREYNE on the google maps. Address and contacts of JEAN FREYNE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN FREYNE JEAN FREYNE: LANDBOUWKREDIET | Derby | DANIEL DELVAUX | M. TROCH | HOUBEN JOSEPH EN GERY

Other related companies as JEAN FREYNE: LANDBOUWKREDIET | Derby | DANIEL DELVAUX | M. TROCH | HOUBEN JOSEPH EN GERY

JEAN FREYNE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN FREYNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01152984619. Het bedrijf JEAN FREYNE bevindt zich op het adres: MERELLAAN 26; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Producten gemaakt in JEAN FREYNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN FREYNE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN FREYNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN FREYNE, openstaande posities, locatie van JEAN FREYNE op de kaart.

JEAN FREYNE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN FREYNE, company assigned to the tax number BE01152984619. The company JEAN FREYNE is located at the address: MERELLAAN 26; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Products created in JEAN FREYNE were not found.
The main activity of JEAN FREYNE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN FREYNE is not available. You also can look at reviews of JEAN FREYNE, open positions, location of JEAN FREYNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN FREYNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN FREYNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN FREYNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN FREYNE, employees, financial statistics.