DOMINIQUE STASSART

Contactgegevens DOMINIQUE STASSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE STASSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE STASSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 15; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19325600 (+32-19325600) 19325600 (+32-19325600)

Fax (fax): +32 (55) 465-43-44 +32 (55) 465-43-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE STASSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE STASSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE STASSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE STASSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE STASSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE STASSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE STASSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE STASSART
Products information DOMINIQUE STASSART

BTW identificatienummer (tax): BE07316864013
Ondernemingsnummer: 9250183105
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DOMINIQUE STASSART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE STASSART
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE STASSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE STASSART
Addition kinds of activities for DOMINIQUE STASSART

353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
20260101. Room, beluchten | Cream, aerated
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
23420000. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
26720205. Etiketten (ongedrukt), gommateriaal: gemaakt van aangekochte materialen | Labels (unprinted), gummed: made from purchased materials
37110101. Ambulances (motorvoertuigen), assemblage van | Ambulances (motor vehicles), assembly of
50780103. Toon gevallen, gekoeld | Show cases, refrigerated
51129908. Verkoop- en ontvangstboeken | Sales and receipt books
55510402. Buitenboordmotoren | Outboard motors

Werken bij DOMINIQUE STASSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE STASSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE STASSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE STASSART. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE STASSART in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE STASSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE STASSART. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE STASSART. DOMINIQUE STASSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE STASSART. Leave a respond for DOMINIQUE STASSART. DOMINIQUE STASSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE STASSART op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE STASSART
Location of DOMINIQUE STASSART on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE STASSART

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE STASSART DOMINIQUE STASSART: ANDR? WILMART | DE PELIKAAN | RODE KRUIS VORST | Van Gyseghem R | FRAN?OISE MAITREJEAN

Other related companies as DOMINIQUE STASSART: ANDR? WILMART | DE PELIKAAN | RODE KRUIS VORST | Van Gyseghem R | FRAN?OISE MAITREJEAN

DOMINIQUE STASSART is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE STASSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07316864013. Het bedrijf DOMINIQUE STASSART bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 15; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Producten gemaakt in DOMINIQUE STASSART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE STASSART is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE STASSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE STASSART, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE STASSART op de kaart.

DOMINIQUE STASSART is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE STASSART, company assigned to the tax number BE07316864013. The company DOMINIQUE STASSART is located at the address: RUE DU MOULIN 15; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Products created in DOMINIQUE STASSART were not found.
The main activity of DOMINIQUE STASSART is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE STASSART is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE STASSART, open positions, location of DOMINIQUE STASSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE STASSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE STASSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE STASSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE STASSART, employees, financial statistics.