ROLAND OSIRIS OPTIQUE

Contactgegevens ROLAND OSIRIS OPTIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND OSIRIS OPTIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND OSIRIS OPTIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUX G?DES 16; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68283485 (+32-68283485) 68283485 (+32-68283485)

Fax (fax): +32 (71) 684-11-40 +32 (71) 684-11-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND OSIRIS OPTIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND OSIRIS OPTIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND OSIRIS OPTIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND OSIRIS OPTIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND OSIRIS OPTIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND OSIRIS OPTIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND OSIRIS OPTIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND OSIRIS OPTIQUE
Products information ROLAND OSIRIS OPTIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE01220275878
Ondernemingsnummer: 2752593994
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ROLAND OSIRIS OPTIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten; Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND OSIRIS OPTIQUE
(Get full report from official database of BE for ROLAND OSIRIS OPTIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND OSIRIS OPTIQUE
Addition kinds of activities for ROLAND OSIRIS OPTIQUE

208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
24510101. Stacaravans | Mobile home frames
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement
83220609. Service league | Service league

Werken bij ROLAND OSIRIS OPTIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND OSIRIS OPTIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND OSIRIS OPTIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND OSIRIS OPTIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

  • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

Zoek naar antwoorden van ROLAND OSIRIS OPTIQUE in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND OSIRIS OPTIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND OSIRIS OPTIQUE. Laat een reactie achter voor ROLAND OSIRIS OPTIQUE. ROLAND OSIRIS OPTIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND OSIRIS OPTIQUE. Leave a respond for ROLAND OSIRIS OPTIQUE. ROLAND OSIRIS OPTIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND OSIRIS OPTIQUE op de google maps. Adres en contacten ROLAND OSIRIS OPTIQUE
Location of ROLAND OSIRIS OPTIQUE on the google maps. Address and contacts of ROLAND OSIRIS OPTIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND OSIRIS OPTIQUE ROLAND OSIRIS OPTIQUE: ALFRED JACOBS | Andre Josette | BOEKHANDEL KARINE | B.F.C | Mus茅e Royal de Mariemont

Other related companies as ROLAND OSIRIS OPTIQUE: ALFRED JACOBS | Andre Josette | BOEKHANDEL KARINE | B.F.C | Mus茅e Royal de Mariemont

ROLAND OSIRIS OPTIQUE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND OSIRIS OPTIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01220275878. Het bedrijf ROLAND OSIRIS OPTIQUE bevindt zich op het adres: RUE AUX G?DES 16; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Producten gemaakt in ROLAND OSIRIS OPTIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLAND OSIRIS OPTIQUE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND OSIRIS OPTIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND OSIRIS OPTIQUE, openstaande posities, locatie van ROLAND OSIRIS OPTIQUE op de kaart.

ROLAND OSIRIS OPTIQUE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND OSIRIS OPTIQUE, company assigned to the tax number BE01220275878. The company ROLAND OSIRIS OPTIQUE is located at the address: RUE AUX G?DES 16; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Products created in ROLAND OSIRIS OPTIQUE were not found.
The main activity of ROLAND OSIRIS OPTIQUE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND OSIRIS OPTIQUE is not available. You also can look at reviews of ROLAND OSIRIS OPTIQUE, open positions, location of ROLAND OSIRIS OPTIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND OSIRIS OPTIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND OSIRIS OPTIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND OSIRIS OPTIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND OSIRIS OPTIQUE, employees, financial statistics.