OPTIEK VRANCKEN

Contactgegevens OPTIEK VRANCKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK VRANCKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK VRANCKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 321; 3070; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27597790 (+32-27597790) 27597790 (+32-27597790)

Fax (fax): +32 (64) 894-23-14 +32 (64) 894-23-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK VRANCKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK VRANCKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK VRANCKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK VRANCKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK VRANCKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK VRANCKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK VRANCKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK VRANCKEN
Products information OPTIEK VRANCKEN

BTW identificatienummer (tax): BE01523498535
Ondernemingsnummer: 5253082275
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in OPTIEK VRANCKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten; Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK VRANCKEN
(Get full report from official database of BE for OPTIEK VRANCKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK VRANCKEN
Addition kinds of activities for OPTIEK VRANCKEN

3952. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
017599. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
50840516. Apparatuur voor gereedschap en matrijzen | Tool and die makers equipment

Werken bij OPTIEK VRANCKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK VRANCKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK VRANCKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK VRANCKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FRITUUR EUGENE

    Type: Studentenjob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van OPTIEK VRANCKEN in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK VRANCKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK VRANCKEN. Laat een reactie achter voor OPTIEK VRANCKEN. OPTIEK VRANCKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK VRANCKEN. Leave a respond for OPTIEK VRANCKEN. OPTIEK VRANCKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK VRANCKEN op de google maps. Adres en contacten OPTIEK VRANCKEN
Location of OPTIEK VRANCKEN on the google maps. Address and contacts of OPTIEK VRANCKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK VRANCKEN OPTIEK VRANCKEN: CORELAP ASBL | DEXIA | ALFONS FEYEN | Maximac SPRL | Alamire VZW

Other related companies as OPTIEK VRANCKEN: CORELAP ASBL | DEXIA | ALFONS FEYEN | Maximac SPRL | Alamire VZW

OPTIEK VRANCKEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK VRANCKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01523498535. Het bedrijf OPTIEK VRANCKEN bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 321; 3070; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 354,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Producten gemaakt in OPTIEK VRANCKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIEK VRANCKEN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK VRANCKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK VRANCKEN, openstaande posities, locatie van OPTIEK VRANCKEN op de kaart.

OPTIEK VRANCKEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK VRANCKEN, company assigned to the tax number BE01523498535. The company OPTIEK VRANCKEN is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 321; 3070; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 354,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Products created in OPTIEK VRANCKEN were not found.
The main activity of OPTIEK VRANCKEN is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK VRANCKEN is not available. You also can look at reviews of OPTIEK VRANCKEN, open positions, location of OPTIEK VRANCKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK VRANCKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK VRANCKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK VRANCKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK VRANCKEN, employees, financial statistics.