HUIS CHEYNS

Contactgegevens HUIS CHEYNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CHEYNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CHEYNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSLAAN 8; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92268574 (+32-92268574) 92268574 (+32-92268574)

Fax (fax): +32 (55) 760-48-89 +32 (55) 760-48-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CHEYNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CHEYNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CHEYNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CHEYNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CHEYNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CHEYNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CHEYNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CHEYNS
Products information HUIS CHEYNS

BTW identificatienummer (tax): BE02054412841
Ondernemingsnummer: 3680114746
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in HUIS CHEYNS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten; Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CHEYNS
(Get full report from official database of BE for HUIS CHEYNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CHEYNS
Addition kinds of activities for HUIS CHEYNS

2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
36610112. Telefoons, geluid aangedreven (geen batterij) | Telephones, sound powered (no battery)
59619925. Elektronisch winkelen | Electronic shopping
61119901. Commodity credit corporation | Commodity credit corporation
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions
75330000. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
80690201. Kankerziekenhuis | Cancer hospital

Werken bij HUIS CHEYNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CHEYNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CHEYNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CHEYNS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

  • Flexijob - Zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Flexijob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Kom je in aanmerking voor een flexijob of ben je student + 18 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Momenteel is de vraag het grootst naar medewerkers op zaterdag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach naar onze klanten zijn noodzakelijk.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van HUIS CHEYNS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CHEYNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CHEYNS. Laat een reactie achter voor HUIS CHEYNS. HUIS CHEYNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CHEYNS. Leave a respond for HUIS CHEYNS. HUIS CHEYNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CHEYNS op de google maps. Adres en contacten HUIS CHEYNS
Location of HUIS CHEYNS on the google maps. Address and contacts of HUIS CHEYNS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CHEYNS HUIS CHEYNS: VAN LAERKEN | D'Hooghe A | Lecompte X | JEAN PINTELON | Giovanni

Other related companies as HUIS CHEYNS: VAN LAERKEN | D'Hooghe A | Lecompte X | JEAN PINTELON | Giovanni

HUIS CHEYNS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CHEYNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02054412841. Het bedrijf HUIS CHEYNS bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSLAAN 8; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 275,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Producten gemaakt in HUIS CHEYNS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CHEYNS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CHEYNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CHEYNS, openstaande posities, locatie van HUIS CHEYNS op de kaart.

HUIS CHEYNS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CHEYNS, company assigned to the tax number BE02054412841. The company HUIS CHEYNS is located at the address: BEVRIJDINGSLAAN 8; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 275,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Products created in HUIS CHEYNS were not found.
The main activity of HUIS CHEYNS is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CHEYNS is not available. You also can look at reviews of HUIS CHEYNS, open positions, location of HUIS CHEYNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CHEYNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CHEYNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CHEYNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CHEYNS, employees, financial statistics.