MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.

Contactgegevens MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSESTEENWEG 17; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23561789 (+32-23561789) 23561789 (+32-23561789)

Fax (fax): +32 (84) 924-67-87 +32 (84) 924-67-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDIOTHEEK THUISZORGWINK."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDIOTHEEK THUISZORGWINK."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDIOTHEEK THUISZORGWINK., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDIOTHEEK THUISZORGWINK., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.
Products information MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.

BTW identificatienummer (tax): BE06198455810
Ondernemingsnummer: 4853454589
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.
(Get full report from official database of BE for MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.
Addition kinds of activities for MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.

20640103. Fruit, chocolade bedekt (behalve data) | Fruit, chocolate covered (except dates)
22111002. Damasks, katoen | Damasks, cotton
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
30520300. Rubber belting | Rubber belting
31110311. Tennissen, leer | Tanneries, leather
35999916. Slibtafels | Sludge tables
36440103. Uitlaatdozen (elektrische bedradingstoestellen) | Outlet boxes (electric wiring devices)
38410422. trocars | Trocars
44999902. Kanaal operatie | Canal operation

Werken bij MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. in sociale netwerken
Look for responds of MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.. Laat een reactie achter voor MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.. MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.. Leave a respond for MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.. MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. op de google maps. Adres en contacten MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.
Location of MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. on the google maps. Address and contacts of MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.: De Piccolo | Janssen BVBA | Berkenheide | BUR. DE BONHOME E. & CIE | RITA VAN GESTEL

Other related companies as MEDIOTHEEK THUISZORGWINK.: De Piccolo | Janssen BVBA | Berkenheide | BUR. DE BONHOME E. & CIE | RITA VAN GESTEL

MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDIOTHEEK THUISZORGWINK., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06198455810. Het bedrijf MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. bevindt zich op het adres: NINOOFSESTEENWEG 17; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten. Producten gemaakt in MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDIOTHEEK THUISZORGWINK., openstaande posities, locatie van MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. op de kaart.

MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEDIOTHEEK THUISZORGWINK., company assigned to the tax number BE06198455810. The company MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. is located at the address: NINOOFSESTEENWEG 17; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Medische and orthopedische apparaten. Products created in MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. were not found.
The main activity of MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. is not available. You also can look at reviews of MEDIOTHEEK THUISZORGWINK., open positions, location of MEDIOTHEEK THUISZORGWINK. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDIOTHEEK THUISZORGWINK., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDIOTHEEK THUISZORGWINK., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDIOTHEEK THUISZORGWINK., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDIOTHEEK THUISZORGWINK., employees, financial statistics.