DIFRA

Contactgegevens DIFRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIFRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIFRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?EGLISE 84; 4840; WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87898080 (+32-87898080) 87898080 (+32-87898080)

Fax (fax): +32 (57) 550-38-90 +32 (57) 550-38-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIFRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIFRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIFRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIFRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIFRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIFRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIFRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIFRA
Products information DIFRA

BTW identificatienummer (tax): BE05381622314
Ondernemingsnummer: 2650146484
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DIFRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIFRA
(Get full report from official database of BE for DIFRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIFRA
Addition kinds of activities for DIFRA

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
36489902. Zaklampen | Flashlights
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum

Werken bij DIFRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIFRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIFRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIFRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van DIFRA in sociale netwerken
Look for responds of DIFRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIFRA. Laat een reactie achter voor DIFRA. DIFRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIFRA. Leave a respond for DIFRA. DIFRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIFRA op de google maps. Adres en contacten DIFRA
Location of DIFRA on the google maps. Address and contacts of DIFRA

Andere gerelateerde bedrijven als come DIFRA DIFRA: HUIS ZAZOE | FRANK SOUBRY | ROSELINE WILLEME | Quix L | Koopjeskrant NV.

Other related companies as DIFRA: HUIS ZAZOE | FRANK SOUBRY | ROSELINE WILLEME | Quix L | Koopjeskrant NV.

DIFRA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIFRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05381622314. Het bedrijf DIFRA bevindt zich op het adres: RUE DE L?EGLISE 84; 4840; WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 791,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten. Producten gemaakt in DIFRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIFRA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIFRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIFRA, openstaande posities, locatie van DIFRA op de kaart.

DIFRA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIFRA, company assigned to the tax number BE05381622314. The company DIFRA is located at the address: RUE DE L?EGLISE 84; 4840; WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 791,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medische and orthopedische apparaten. Products created in DIFRA were not found.
The main activity of DIFRA is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIFRA is not available. You also can look at reviews of DIFRA, open positions, location of DIFRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIFRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIFRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIFRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIFRA, employees, financial statistics.