DEPLANCHE MARTINE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • DEPLANCHE MARTINE
Private companiesAgricultural Services • DEPLANCHE MARTINE

Contactgegevens DEPLANCHE MARTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPLANCHE MARTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPLANCHE MARTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN VERT BATY 39; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67842138 (+32-67842138) 67842138 (+32-67842138)

Fax (fax): +32 (59) 754-58-23 +32 (59) 754-58-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPLANCHE MARTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPLANCHE MARTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPLANCHE MARTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPLANCHE MARTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPLANCHE MARTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPLANCHE MARTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPLANCHE MARTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPLANCHE MARTINE
Products information DEPLANCHE MARTINE

BTW identificatienummer (tax): BE07295989990
Ondernemingsnummer: 2360656738
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DEPLANCHE MARTINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPLANCHE MARTINE
(Get full report from official database of BE for DEPLANCHE MARTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPLANCHE MARTINE
Addition kinds of activities for DEPLANCHE MARTINE

5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
24991505. Stoppers, hout | Stoppers, wood
28139908. Lachgas | Nitrous oxide
73630100. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
73730102. System engineering, computer gerelateerd | Systems engineering, computer related
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership

Werken bij DEPLANCHE MARTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPLANCHE MARTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPLANCHE MARTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPLANCHE MARTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

Zoek naar antwoorden van DEPLANCHE MARTINE in sociale netwerken
Look for responds of DEPLANCHE MARTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPLANCHE MARTINE. Laat een reactie achter voor DEPLANCHE MARTINE. DEPLANCHE MARTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPLANCHE MARTINE. Leave a respond for DEPLANCHE MARTINE. DEPLANCHE MARTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPLANCHE MARTINE op de google maps. Adres en contacten DEPLANCHE MARTINE
Location of DEPLANCHE MARTINE on the google maps. Address and contacts of DEPLANCHE MARTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPLANCHE MARTINE DEPLANCHE MARTINE: SAMBRELEC SPRL | Borstvoeding VZW | Cabello | OPENBARE BIBLIOTHEEK | MAISON LA TENTATION

Other related companies as DEPLANCHE MARTINE: SAMBRELEC SPRL | Borstvoeding VZW | Cabello | OPENBARE BIBLIOTHEEK | MAISON LA TENTATION

DEPLANCHE MARTINE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPLANCHE MARTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07295989990. Het bedrijf DEPLANCHE MARTINE bevindt zich op het adres: CHEMIN VERT BATY 39; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten. Producten gemaakt in DEPLANCHE MARTINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEPLANCHE MARTINE is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPLANCHE MARTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPLANCHE MARTINE, openstaande posities, locatie van DEPLANCHE MARTINE op de kaart.

DEPLANCHE MARTINE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPLANCHE MARTINE, company assigned to the tax number BE07295989990. The company DEPLANCHE MARTINE is located at the address: CHEMIN VERT BATY 39; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medische and orthopedische apparaten. Products created in DEPLANCHE MARTINE were not found.
The main activity of DEPLANCHE MARTINE is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPLANCHE MARTINE is not available. You also can look at reviews of DEPLANCHE MARTINE, open positions, location of DEPLANCHE MARTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPLANCHE MARTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPLANCHE MARTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPLANCHE MARTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPLANCHE MARTINE, employees, financial statistics.