DRIES RAMMANT

Contactgegevens DRIES RAMMANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRIES RAMMANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRIES RAMMANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LICHTERVELDESTRAAT 10; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51611637 (+32-51611637) 51611637 (+32-51611637)

Fax (fax): +32 (83) 155-15-70 +32 (83) 155-15-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRIES RAMMANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRIES RAMMANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRIES RAMMANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRIES RAMMANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRIES RAMMANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRIES RAMMANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRIES RAMMANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRIES RAMMANT
Products information DRIES RAMMANT

BTW identificatienummer (tax): BE05868041992
Ondernemingsnummer: 1786346435
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.. Services: Montres, Horloges.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRIES RAMMANT
(Get full report from official database of BE for DRIES RAMMANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRIES RAMMANT
Addition kinds of activities for DRIES RAMMANT

282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
349902. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
651399. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec
30899912. Handgrepen, penseel of gereedschap: kunststoffen | Handles, brush or tool: plastics
38269905. Stofmonsterings- en analyseapparatuur | Dust sampling and analysis equipment
39440601. Vliegtuigen, speelgoed | Airplanes, toy
50919901. Atletische goederen | Athletic goods

Werken bij DRIES RAMMANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRIES RAMMANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRIES RAMMANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRIES RAMMANT. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Chauffeur D - afroepplanning shuttledienst (toerisme) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma is op zoek naar afroepchauffeurs D voor hun shuttledienst voor toerismetransport. Je rijdt tussen 2 ophaalpunten in Zeebrugge en Brugge. Dit is een job op afroep: je kan alle je beschikbare dagen voorgeven aan hen op maandbasis. Wanneer er opdrachten gepland zijn wordt je tijdig geinformeerd. Uitzonderlijk zijn er last minute aanvragen. Je rijdt met opgeboude bussen: 50 zittenden, 40 rechtopstaand. Je moet geen geld ontvangen. een collega staat er voor de ticketverkoopt.

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van DRIES RAMMANT in sociale netwerken
Look for responds of DRIES RAMMANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRIES RAMMANT. Laat een reactie achter voor DRIES RAMMANT. DRIES RAMMANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRIES RAMMANT. Leave a respond for DRIES RAMMANT. DRIES RAMMANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRIES RAMMANT op de google maps. Adres en contacten DRIES RAMMANT
Location of DRIES RAMMANT on the google maps. Address and contacts of DRIES RAMMANT

Andere gerelateerde bedrijven als come DRIES RAMMANT DRIES RAMMANT: TER LAKE | Verstraeten H | VAN DIJCK CARINA | FOTOPRIM | NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA

Other related companies as DRIES RAMMANT: TER LAKE | Verstraeten H | VAN DIJCK CARINA | FOTOPRIM | NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA

DRIES RAMMANT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRIES RAMMANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868041992. Het bedrijf DRIES RAMMANT bevindt zich op het adres: LICHTERVELDESTRAAT 10; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux. Lijst met producten zijn Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.. Services: Montres, Horloges..
De hoofdactiviteit van DRIES RAMMANT is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRIES RAMMANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRIES RAMMANT, openstaande posities, locatie van DRIES RAMMANT op de kaart.

DRIES RAMMANT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRIES RAMMANT, company assigned to the tax number BE05868041992. The company DRIES RAMMANT is located at the address: LICHTERVELDESTRAAT 10; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux. List of products are Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.. Services: Montres, Horloges..
The main activity of DRIES RAMMANT is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRIES RAMMANT is not available. You also can look at reviews of DRIES RAMMANT, open positions, location of DRIES RAMMANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRIES RAMMANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRIES RAMMANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRIES RAMMANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRIES RAMMANT, employees, financial statistics.