A.T.C.-F猫r猫ge SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • A.T.C.-F猫r猫ge SPRL
Private companiesMiscellaneous Repair Services • A.T.C.-F猫r猫ge SPRL

Contactgegevens A.T.C.-F猫r猫ge SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.C.-F猫r猫ge SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.C.-F猫r猫ge SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dr猫ve des Dix M猫tres 109; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 351 22 18 (+32-02 351 22 18) 02 351 22 18 (+32-02 351 22 18)

Fax (fax): 02 351 22 18 (+32-02 351 22 18) 02 351 22 18 (+32-02 351 22 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.C.-F猫r猫ge SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.C.-F猫r猫ge SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.C.-F猫r猫ge SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.C.-F猫r猫ge SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.C.-F猫r猫ge SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.C.-F猫r猫ge SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.C.-F猫r猫ge SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.C.-F猫r猫ge SPRL
Products information A.T.C.-F猫r猫ge SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01263122558
Ondernemingsnummer: 1736358642
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Hospitals - Equipment & Access.; Rehabiliation apparatus & aids; Pedicure - Supplies; Beauty salons - Products & apparatus

Product categorie (product category): Medical instruments and apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.C.-F猫r猫ge SPRL
(Get full report from official database of BE for A.T.C.-F猫r猫ge SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.C.-F猫r猫ge SPRL
Addition kinds of activities for A.T.C.-F猫r猫ge SPRL

22410203. Rubber draad en garens, stof bedekt | Rubber thread and yarns, fabric covered
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
34430114. Jassen, industriële: Metalen plaat | Jackets, industrial: metal plate
36410204. Infrarood lampen gloeilampen | Infrared lamps bulbs
36519902. Huishoudelijke entertainmentapparatuur, elektronisch, nec | Home entertainment equipment, electronic, nec
50430202. Fotocamera's, projectoren, apparatuur en benodigdheden | Photographic cameras, projectors, equipment and supplies
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order
73891105. Opname-studio, noncommercial records | Recording studio, noncommercial records
76999912. Paraplu reparatie winkel | Umbrella repair shop

Werken bij A.T.C.-F猫r猫ge SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.C.-F猫r猫ge SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.C.-F猫r猫ge SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.C.-F猫r猫ge SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van A.T.C.-F猫r猫ge SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.T.C.-F猫r猫ge SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.C.-F猫r猫ge SPRL. Laat een reactie achter voor A.T.C.-F猫r猫ge SPRL. A.T.C.-F猫r猫ge SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.C.-F猫r猫ge SPRL. Leave a respond for A.T.C.-F猫r猫ge SPRL. A.T.C.-F猫r猫ge SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.C.-F猫r猫ge SPRL op de google maps. Adres en contacten A.T.C.-F猫r猫ge SPRL
Location of A.T.C.-F猫r猫ge SPRL on the google maps. Address and contacts of A.T.C.-F猫r猫ge SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.C.-F猫r猫ge SPRL A.T.C.-F猫r猫ge SPRL: Baeté J P | GESBANQUE | Koperbrau NV | SERV.SOC.MINIST.AFF.ECON. | RITA JACQUEMIJN

Other related companies as A.T.C.-F猫r猫ge SPRL: Baeté J P | GESBANQUE | Koperbrau NV | SERV.SOC.MINIST.AFF.ECON. | RITA JACQUEMIJN

A.T.C.-F猫r猫ge SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.C.-F猫r猫ge SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263122558. Het bedrijf A.T.C.-F猫r猫ge SPRL bevindt zich op het adres: Dr猫ve des Dix M猫tres 109; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medical instruments and apparatus. Lijst met producten zijn Hospitals - Equipment & Access.; Rehabiliation apparatus & aids; Pedicure - Supplies; Beauty salons - Products & apparatus.
De hoofdactiviteit van A.T.C.-F猫r猫ge SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.C.-F猫r猫ge SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.C.-F猫r猫ge SPRL, openstaande posities, locatie van A.T.C.-F猫r猫ge SPRL op de kaart.

A.T.C.-F猫r猫ge SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.T.C.-F猫r猫ge SPRL, company assigned to the tax number BE01263122558. The company A.T.C.-F猫r猫ge SPRL is located at the address: Dr猫ve des Dix M猫tres 109; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medical instruments and apparatus. List of products are Hospitals - Equipment & Access.; Rehabiliation apparatus & aids; Pedicure - Supplies; Beauty salons - Products & apparatus.
The main activity of A.T.C.-F猫r猫ge SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.C.-F猫r猫ge SPRL is not available. You also can look at reviews of A.T.C.-F猫r猫ge SPRL, open positions, location of A.T.C.-F猫r猫ge SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.C.-F猫r猫ge SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.C.-F猫r猫ge SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.C.-F猫r猫ge SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.C.-F猫r猫ge SPRL, employees, financial statistics.