Video X-Rays

Contactgegevens Video X-Rays: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Video X-Rays: address, phone, fax, email, website, opening hours

Video X-Rays

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bruxelles 206B; 4340; Awans, België

Telefoon (phone): 04 246 46 67 (+32-04 246 46 67) 04 246 46 67 (+32-04 246 46 67)

Fax (fax): 04 246 46 67 (+32-04 246 46 67) 04 246 46 67 (+32-04 246 46 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Video X-Rays: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Video X-Rays"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Video X-Rays"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Video X-Rays, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Video X-Rays. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Video X-Rays, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Video X-Rays. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Video X-Rays
Products information Video X-Rays

BTW identificatienummer (tax): BE04015197753
Ondernemingsnummer: 1539703369
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 220,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Hospitals - Equipment & Access.; Radiology (Industrial) - Equipment & Supplies

Product categorie (product category): Medical imaging - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Video X-Rays
(Get full report from official database of BE for Video X-Rays)

Aanvulling soorten activiteiten voor Video X-Rays
Addition kinds of activities for Video X-Rays

152101. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
20689902. Zaden: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Seeds: dried, dehydrated, salted or roasted
24260204. Borstelblokken, hout: gedraaid en gevormd | Brush blocks, wood: turned and shaped
35239900. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
39319906. Stands, muziek | Stands, music
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
80690300. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital

Werken bij Video X-Rays: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Video X-Rays: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Video X-Rays. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Video X-Rays. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van Video X-Rays in sociale netwerken
Look for responds of Video X-Rays in social networks

Lees alle opmerkingen voor Video X-Rays. Laat een reactie achter voor Video X-Rays. Video X-Rays bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Video X-Rays. Leave a respond for Video X-Rays. Video X-Rays on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Video X-Rays op de google maps. Adres en contacten Video X-Rays
Location of Video X-Rays on the google maps. Address and contacts of Video X-Rays

Andere gerelateerde bedrijven als come Video X-Rays Video X-Rays: CHRISTINE VOLL | Geodetics Construction Maintenance NV | MEYERS JACQUES | Ceulemans R | ANTOON BLOMME

Other related companies as Video X-Rays: CHRISTINE VOLL | Geodetics Construction Maintenance NV | MEYERS JACQUES | Ceulemans R | ANTOON BLOMME

Video X-Rays is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Video X-Rays, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04015197753. Het bedrijf Video X-Rays bevindt zich op het adres: Rue de Bruxelles 206B; 4340; Awans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 220,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medical imaging - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Hospitals - Equipment & Access.; Radiology (Industrial) - Equipment & Supplies.
De hoofdactiviteit van Video X-Rays is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Video X-Rays is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Video X-Rays, openstaande posities, locatie van Video X-Rays op de kaart.

Video X-Rays is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Video X-Rays, company assigned to the tax number BE04015197753. The company Video X-Rays is located at the address: Rue de Bruxelles 206B; 4340; Awans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 220,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medical imaging - Equipment and Supplies. List of products are Hospitals - Equipment & Access.; Radiology (Industrial) - Equipment & Supplies.
The main activity of Video X-Rays is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Video X-Rays is not available. You also can look at reviews of Video X-Rays, open positions, location of Video X-Rays on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Video X-Rays, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Video X-Rays, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Video X-Rays, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Video X-Rays, employees, financial statistics.