STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI
Private companiesJustice, Public Order and Safety • STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI

Contactgegevens STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlaamsekaai 28-31; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 71 41; 03 238 73 22 (+32-03 238 71 41; 03 238 73 22) 03 238 71 41; 03 238 73 22 (+32-03 238 71 41; 03 238 73 22)

Fax (fax): 03 238 70 07 (+32-03 238 70 07) 03 238 70 07 (+32-03 238 70 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI
Products information STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI

BTW identificatienummer (tax): BE01265594482
Ondernemingsnummer: 6696960449
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI
(Get full report from official database of BE for STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI
Addition kinds of activities for STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI

07829903. Landschap aannemers | Landscape contractors
14990406. Scythestone steengroeven | Scythestone quarrying
25420102. Kluisjes, postdiensten: behalve hout | Locker boxes, postal service: except wood
28990201. Zuurweerstand voor etsen | Acid resist for etching
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment

Werken bij STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI in sociale netwerken
Look for responds of STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI. Laat een reactie achter voor STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI. STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI. Leave a respond for STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI. STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI op de google maps. Adres en contacten STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI
Location of STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI on the google maps. Address and contacts of STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI

Andere gerelateerde bedrijven als come STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI: Brands | ROBERT WEBER | WOLUWE EXPLOIT | J.F. FELLER | Puratos

Other related companies as STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI: Brands | ROBERT WEBER | WOLUWE EXPLOIT | J.F. FELLER | Puratos

STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01265594482. Het bedrijf STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI bevindt zich op het adres: Vlaamsekaai 28-31; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI, openstaande posities, locatie van STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI op de kaart.

STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI, company assigned to the tax number BE01265594482. The company STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI is located at the address: Vlaamsekaai 28-31; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medical centers. Products created in STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI were not found.
The main activity of STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI is not available. You also can look at reviews of STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI, open positions, location of STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STOMATOLOGISCH CENTRUM VLAAMSE KAAI, employees, financial statistics.