MEDISCHE KONTROLE svba

Contactgegevens MEDISCHE KONTROLE svba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDISCHE KONTROLE svba: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDISCHE KONTROLE svba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gen猫ve 4; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 729 92 11 (+32-02 729 92 11) 02 729 92 11 (+32-02 729 92 11)

Fax (fax): +32 (61) 205-81-10 +32 (61) 205-81-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDISCHE KONTROLE svba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDISCHE KONTROLE svba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDISCHE KONTROLE svba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDISCHE KONTROLE svba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDISCHE KONTROLE svba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDISCHE KONTROLE svba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDISCHE KONTROLE svba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDISCHE KONTROLE svba
Products information MEDISCHE KONTROLE svba

BTW identificatienummer (tax): BE03894348144
Ondernemingsnummer: 9021392822
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 387,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in MEDISCHE KONTROLE svba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDISCHE KONTROLE svba
(Get full report from official database of BE for MEDISCHE KONTROLE svba)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDISCHE KONTROLE svba
Addition kinds of activities for MEDISCHE KONTROLE svba

173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
799699. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
22999908. Noils, wol en sybokhaar | Noils, wool and mohair
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing
39310502. Beiaardbellen | Carillon bells
51549904. Hogs | Hogs
54990204. Thee | Tea
56329903. Kostuum juwelen | Costume jewelry

Werken bij MEDISCHE KONTROLE svba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDISCHE KONTROLE svba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDISCHE KONTROLE svba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDISCHE KONTROLE svba. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DAGWERK (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar orderpickers voor regio Tielt. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan "picken". Hierbij maak je gebruik van een elektrisch transpallet. Het is een voordeel als je hier reeds mee hebt gewerkt. Je werkt van 8u15 tot 17u en op vrijdag van 8u tot 16u. Dit betreft een tijdelijke opdracht tot met vermoedelijk eind 2018 als einddatum. 

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van MEDISCHE KONTROLE svba in sociale netwerken
Look for responds of MEDISCHE KONTROLE svba in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDISCHE KONTROLE svba. Laat een reactie achter voor MEDISCHE KONTROLE svba. MEDISCHE KONTROLE svba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDISCHE KONTROLE svba. Leave a respond for MEDISCHE KONTROLE svba. MEDISCHE KONTROLE svba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDISCHE KONTROLE svba op de google maps. Adres en contacten MEDISCHE KONTROLE svba
Location of MEDISCHE KONTROLE svba on the google maps. Address and contacts of MEDISCHE KONTROLE svba

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDISCHE KONTROLE svba MEDISCHE KONTROLE svba: MUTUALIT? LIBRA | VADALUX | Thumas Y | FEDERALE POLITIE | Rappe Duif (De)

Other related companies as MEDISCHE KONTROLE svba: MUTUALIT? LIBRA | VADALUX | Thumas Y | FEDERALE POLITIE | Rappe Duif (De)

MEDISCHE KONTROLE svba is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDISCHE KONTROLE svba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03894348144. Het bedrijf MEDISCHE KONTROLE svba bevindt zich op het adres: Rue de Gen猫ve 4; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 387,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in MEDISCHE KONTROLE svba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDISCHE KONTROLE svba is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDISCHE KONTROLE svba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDISCHE KONTROLE svba, openstaande posities, locatie van MEDISCHE KONTROLE svba op de kaart.

MEDISCHE KONTROLE svba is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEDISCHE KONTROLE svba, company assigned to the tax number BE03894348144. The company MEDISCHE KONTROLE svba is located at the address: Rue de Gen猫ve 4; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 387,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medical centers. Products created in MEDISCHE KONTROLE svba were not found.
The main activity of MEDISCHE KONTROLE svba is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDISCHE KONTROLE svba is not available. You also can look at reviews of MEDISCHE KONTROLE svba, open positions, location of MEDISCHE KONTROLE svba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDISCHE KONTROLE svba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDISCHE KONTROLE svba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDISCHE KONTROLE svba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDISCHE KONTROLE svba, employees, financial statistics.