Thumas Y

Contactgegevens Thumas Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thumas Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thumas Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Merisiers 22; 1390; Grez-Doiceau (Archennes), België

Telefoon (phone): 010 84 24 14 (+32-010 84 24 14) 010 84 24 14 (+32-010 84 24 14)

Fax (fax): 010 84 24 14 (+32-010 84 24 14) 010 84 24 14 (+32-010 84 24 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thumas Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thumas Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thumas Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thumas Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thumas Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thumas Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thumas Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thumas Y
Products information Thumas Y

BTW identificatienummer (tax): BE08188629150
Ondernemingsnummer: 9689086914
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Thumas Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thumas Y
(Get full report from official database of BE for Thumas Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thumas Y
Addition kinds of activities for Thumas Y

349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
39440400. Speelgoed geweren | Toy guns
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used
72319901. Kappers | Hairdressers
86610201. Klooster | Convent
87420500. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services

Werken bij Thumas Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thumas Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thumas Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thumas Y. Looking for open vacancies in other companies

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van Thumas Y in sociale netwerken
Look for responds of Thumas Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thumas Y. Laat een reactie achter voor Thumas Y. Thumas Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thumas Y. Leave a respond for Thumas Y. Thumas Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thumas Y op de google maps. Adres en contacten Thumas Y
Location of Thumas Y on the google maps. Address and contacts of Thumas Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Thumas Y Thumas Y: Clement D | ARMURER. JEAN DE NIVELLES | ECOLE FOND. COMMUNALE | HEIDI VANSTEENKISTE | KEMPISCH VLEESBEDRIJF

Other related companies as Thumas Y: Clement D | ARMURER. JEAN DE NIVELLES | ECOLE FOND. COMMUNALE | HEIDI VANSTEENKISTE | KEMPISCH VLEESBEDRIJF

Thumas Y is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thumas Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08188629150. Het bedrijf Thumas Y bevindt zich op het adres: Rue des Merisiers 22; 1390; Grez-Doiceau (Archennes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 357,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Thumas Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thumas Y is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thumas Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thumas Y, openstaande posities, locatie van Thumas Y op de kaart.

Thumas Y is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thumas Y, company assigned to the tax number BE08188629150. The company Thumas Y is located at the address: Rue des Merisiers 22; 1390; Grez-Doiceau (Archennes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 357,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Thumas Y were not found.
The main activity of Thumas Y is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Thumas Y is not available. You also can look at reviews of Thumas Y, open positions, location of Thumas Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thumas Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thumas Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thumas Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thumas Y, employees, financial statistics.