Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex

Contactgegevens Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex: address, phone, fax, email, website, opening hours

Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gen猫ve 4; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 729 92 11 (+32-02 729 92 11) 02 729 92 11 (+32-02 729 92 11)

Fax (fax): +32 (12) 424-11-86 +32 (12) 424-11-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex
Products information Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex

BTW identificatienummer (tax): BE06621429443
Ondernemingsnummer: 5667541503
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex
(Get full report from official database of BE for Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex)

Aanvulling soorten activiteiten voor Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex
Addition kinds of activities for Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex

24260207. Spoelblokken en blanks, hout | Spool blocks and blanks, wood
28920221. Watergels (explosief) | Water gels (explosive)
41110402. Lokale spoorweg passagier operatie | Local railway passenger operation
52119900. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec
79410105. Voetbalclub | Soccer club
79990705. Trapshooting faciliteit, niet-lidmaatschap | Trapshooting facility, non-membership
80499904. Pedicure | Chiropodist
89991001. Thuisplanning | Home planning

Werken bij Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex in sociale netwerken
Look for responds of Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex in social networks

Lees alle opmerkingen voor Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex. Laat een reactie achter voor Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex. Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex. Leave a respond for Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex. Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex op de google maps. Adres en contacten Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex
Location of Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex on the google maps. Address and contacts of Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex

Andere gerelateerde bedrijven als come Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex: WM ENGINEERING BVBA | P.G.I. | BADECO | Museum Voor Sierkunst en Vormgeving | FADI MOUAWAD

Other related companies as Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex: WM ENGINEERING BVBA | P.G.I. | BADECO | Museum Voor Sierkunst en Vormgeving | FADI MOUAWAD

Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06621429443. Het bedrijf Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex bevindt zich op het adres: Rue de Gen猫ve 4; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 852,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex, openstaande posities, locatie van Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex op de kaart.

Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex, company assigned to the tax number BE06621429443. The company Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex is located at the address: Rue de Gen猫ve 4; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 852,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medical centers. Products created in Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex were not found.
The main activity of Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex is not available. You also can look at reviews of Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex, open positions, location of Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Medische Kontrole op Afwezige Werknemers-Securex, employees, financial statistics.