La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e
Private companiesAdministration of Economic Programs • La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e

Contactgegevens La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Tongres 321; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 246 93 90 (+32-04 246 93 90) 04 246 93 90 (+32-04 246 93 90)

Fax (fax): +32 (58) 741-40-78 +32 (58) 741-40-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e
Products information La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e

BTW identificatienummer (tax): BE08097991943
Ondernemingsnummer: 1800354003
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e
(Get full report from official database of BE for La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e
Addition kinds of activities for La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e

4213. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
794801. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers
17610104. Schylight installatie | Skylight installation
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services
80490401. Klinische psycholoog | Clinical psychologist

Werken bij La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende boekhouding Brucargo (6 maand) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt onder meer volgende taken: - Boeking van banken - Afronding van het kasstroomoverzicht - Beheer kleine contanten en kleine kassa - Aankoopfacturen (kosten van verkopen) scannen en boeken - Boeking van andere inkoopfacturen - Voorbereiding betalingen (incl. Urgenties) - Boeken van verkoopfacturen - Follow-up van eventuele herinneringsleveranciers - Voorbereiding incasso / debiteurenbeheer - Voorbereiding boeking van de kosten - Voorbereidingsrapporten zoals: o Inventory o Vaste activa - Voorbereiding BTW-aangifte - Voorbereiding salarisadministratie - Voorbereiding afsluiting van de maand -…

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e in sociale netwerken
Look for responds of La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e. Laat een reactie achter voor La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e. La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e. Leave a respond for La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e. La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e op de google maps. Adres en contacten La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e
Location of La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e on the google maps. Address and contacts of La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e

Andere gerelateerde bedrijven als come La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e: Reno Marius | SNACK-BAR CROQU?EMOI | Willy & Co CVBA | LEON BACQUELAINE | Six Elisabeth

Other related companies as La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e: Reno Marius | SNACK-BAR CROQU?EMOI | Willy & Co CVBA | LEON BACQUELAINE | Six Elisabeth

La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08097991943. Het bedrijf La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Tongres 321; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e, openstaande posities, locatie van La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e op de kaart.

La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e, company assigned to the tax number BE08097991943. The company La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e is located at the address: Chauss茅e de Tongres 321; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medical centers. Products created in La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e were not found.
The main activity of La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e is not available. You also can look at reviews of La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e, open positions, location of La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Sant茅 - Centre de m茅decine sp茅cialis茅e, employees, financial statistics.