INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)

Contactgegevens INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS): address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Darchis 36; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 222 07 31; 04 223 07 34; 04 223 54 05; 04 223 56 75 (+32-04 222 07 31; 04 223 07 34; 04 223 54 05; 04 223 56 75) 04 222 07 31; 04 223 07 34; 04 223 54 05; 04 223 56 75 (+32-04 222 07 31; 04 223 07 34; 04 223 54 05; 04 223 56 75)

Fax (fax): 04 223 54 05 (+32-04 223 54 05) 04 223 54 05 (+32-04 223 54 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)
Products information INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)

BTW identificatienummer (tax): BE02370819091
Ondernemingsnummer: 8637145996
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)
(Get full report from official database of BE for INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS))

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)
Addition kinds of activities for INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)

391103. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
25429900. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
28910207. slijm | Mucilage
35330100. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
38410504. Bone rongeurs | Bone rongeurs

Werken bij INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS). Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS). Laat een reactie achter voor INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS). INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS). Leave a respond for INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS). INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) op de google maps. Adres en contacten INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)
Location of INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) on the google maps. Address and contacts of INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS)

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS): Lefever C | ATELIERS PASCELI | CLUB D'ACTIVIT?S SPORTIVES | L?ECLAIR | L茅gufruit

Other related companies as INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS): Lefever C | ATELIERS PASCELI | CLUB D'ACTIVIT?S SPORTIVES | L?ECLAIR | L茅gufruit

INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02370819091. Het bedrijf INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) bevindt zich op het adres: Rue Darchis 36; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS), openstaande posities, locatie van INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) op de kaart.

INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS), company assigned to the tax number BE02370819091. The company INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) is located at the address: Rue Darchis 36; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medical centers. Products created in INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) were not found.
The main activity of INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) is not available. You also can look at reviews of INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS), open positions, location of INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT MEDICAL UPM (VERVIERS), employees, financial statistics.