Chirurgie des Yeux et Laser

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Chirurgie des Yeux et Laser
Private companiesBusiness Services • Chirurgie des Yeux et Laser

Contactgegevens Chirurgie des Yeux et Laser: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chirurgie des Yeux et Laser: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chirurgie des Yeux et Laser

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Emile Devreux 9; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 30 02 41 (+32-071 30 02 41) 071 30 02 41 (+32-071 30 02 41)

Fax (fax): +32 (58) 829-29-48 +32 (58) 829-29-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chirurgie des Yeux et Laser: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chirurgie des Yeux et Laser"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chirurgie des Yeux et Laser"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chirurgie des Yeux et Laser, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chirurgie des Yeux et Laser. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chirurgie des Yeux et Laser, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chirurgie des Yeux et Laser. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chirurgie des Yeux et Laser
Products information Chirurgie des Yeux et Laser

BTW identificatienummer (tax): BE08911529541
Ondernemingsnummer: 3389526367
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Chirurgie des Yeux et Laser zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chirurgie des Yeux et Laser
(Get full report from official database of BE for Chirurgie des Yeux et Laser)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chirurgie des Yeux et Laser
Addition kinds of activities for Chirurgie des Yeux et Laser

367699. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
369901. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
22419910. Zijde smalle stoffen | Silk narrow fabrics
30520300. Rubber belting | Rubber belting
34210105. Aardappelschilfers, hand | Potato peelers, hand
35419904. Elektronische ontladingsmetalen snijwerktuigen | Electron-discharge metal cutting machine tools
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled
39999914. Groeiende metaalproducten | Flocking metal products
50430301. Videocamera's, apparatuur en benodigdheden | Motion picture cameras, equipment, and supplies

Werken bij Chirurgie des Yeux et Laser: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chirurgie des Yeux et Laser: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chirurgie des Yeux et Laser. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chirurgie des Yeux et Laser. Looking for open vacancies in other companies

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van Chirurgie des Yeux et Laser in sociale netwerken
Look for responds of Chirurgie des Yeux et Laser in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chirurgie des Yeux et Laser. Laat een reactie achter voor Chirurgie des Yeux et Laser. Chirurgie des Yeux et Laser bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chirurgie des Yeux et Laser. Leave a respond for Chirurgie des Yeux et Laser. Chirurgie des Yeux et Laser on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chirurgie des Yeux et Laser op de google maps. Adres en contacten Chirurgie des Yeux et Laser
Location of Chirurgie des Yeux et Laser on the google maps. Address and contacts of Chirurgie des Yeux et Laser

Andere gerelateerde bedrijven als come Chirurgie des Yeux et Laser Chirurgie des Yeux et Laser: PUTIFAR | DENERT G | BURGAFLEX BV | MERCATRON NV | GRAPHIC DESIGN

Other related companies as Chirurgie des Yeux et Laser: PUTIFAR | DENERT G | BURGAFLEX BV | MERCATRON NV | GRAPHIC DESIGN

Chirurgie des Yeux et Laser is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chirurgie des Yeux et Laser, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08911529541. Het bedrijf Chirurgie des Yeux et Laser bevindt zich op het adres: Boulevard Emile Devreux 9; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in Chirurgie des Yeux et Laser zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chirurgie des Yeux et Laser is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chirurgie des Yeux et Laser is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chirurgie des Yeux et Laser, openstaande posities, locatie van Chirurgie des Yeux et Laser op de kaart.

Chirurgie des Yeux et Laser is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chirurgie des Yeux et Laser, company assigned to the tax number BE08911529541. The company Chirurgie des Yeux et Laser is located at the address: Boulevard Emile Devreux 9; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medical centers. Products created in Chirurgie des Yeux et Laser were not found.
The main activity of Chirurgie des Yeux et Laser is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chirurgie des Yeux et Laser is not available. You also can look at reviews of Chirurgie des Yeux et Laser, open positions, location of Chirurgie des Yeux et Laser on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chirurgie des Yeux et Laser, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chirurgie des Yeux et Laser, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chirurgie des Yeux et Laser, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chirurgie des Yeux et Laser, employees, financial statistics.