Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)

Contactgegevens Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker): address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Henri Cartonstraat 53; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 84 21 (+32-057 20 84 21) 057 20 84 21 (+32-057 20 84 21)

Fax (fax): 057 21 64 30 (+32-057 21 64 30) 057 21 64 30 (+32-057 21 64 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)
Products information Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)

BTW identificatienummer (tax): BE09132080078
Ondernemingsnummer: 9985443115
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)
(Get full report from official database of BE for Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker))

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)
Addition kinds of activities for Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
965104. Regeling, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commerical sectors, level of government
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
24310110. Louver deuren: hout | Louver doors: wood
31110406. Kantleer | Lace leather
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
59899900. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair

Werken bij Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker). Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: KEYAKI G.T

    Type: Studentenjob

    Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) in sociale netwerken
Look for responds of Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker). Laat een reactie achter voor Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker). Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker). Leave a respond for Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker). Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) op de google maps. Adres en contacten Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)
Location of Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) on the google maps. Address and contacts of Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker)

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker): CHآTEAU DES COMTES DE MARCHIN | TEAROOM 'T EENDEKE | Matthys M | BUREAU VAN DEN EEDE | A. BULTOT

Other related companies as Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker): CHآTEAU DES COMTES DE MARCHIN | TEAROOM 'T EENDEKE | Matthys M | BUREAU VAN DEN EEDE | A. BULTOT

Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09132080078. Het bedrijf Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) bevindt zich op het adres: Henri Cartonstraat 53; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker), openstaande posities, locatie van Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) op de kaart.

Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker), company assigned to the tax number BE09132080078. The company Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) is located at the address: Henri Cartonstraat 53; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Medical centers. Products created in Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) were not found.
The main activity of Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) is not available. You also can look at reviews of Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker), open positions, location of Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrum voor Ambulante Revalidatie (De Klinker), employees, financial statistics.