Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles
Private companiesInsurance Carriers • Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles

Contactgegevens Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Waterloo 52; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 50 33 (+32-02 537 50 33) 02 537 50 33 (+32-02 537 50 33)

Fax (fax): 02 537 95 87 (+32-02 537 95 87) 02 537 95 87 (+32-02 537 95 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles
Products information Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles

BTW identificatienummer (tax): BE09363067626
Ondernemingsnummer: 6526123046
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles
(Get full report from official database of BE for Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles
Addition kinds of activities for Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles

017500. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
154202. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
202699. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
357500. Computer terminals | Computer terminals
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
38290203. Barometers, kwik en aneroïd typen | Barometers, mercury and aneroid types
94119903. Onderwijsstatistiek centrum, overheid | Education statistics center, government

Werken bij Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles in sociale netwerken
Look for responds of Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles. Laat een reactie achter voor Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles. Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles. Leave a respond for Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles. Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles op de google maps. Adres en contacten Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles
Location of Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles on the google maps. Address and contacts of Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles: FLDUTHOO-COSTEUR NV | TERRAIN DE FOOT | ICT Power | JBC MODE | ETIENNE VERMEULEN

Other related companies as Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles: FLDUTHOO-COSTEUR NV | TERRAIN DE FOOT | ICT Power | JBC MODE | ETIENNE VERMEULEN

Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09363067626. Het bedrijf Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Waterloo 52; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 207,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles, openstaande posities, locatie van Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles op de kaart.

Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles, company assigned to the tax number BE09363067626. The company Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles is located at the address: Chauss茅e de Waterloo 52; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 207,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medical centers. Products created in Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles were not found.
The main activity of Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles is not available. You also can look at reviews of Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles, open positions, location of Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Medico-Social du Parvis de St-Gilles, employees, financial statistics.