Centre de M茅decine Nucl茅aire

Contactgegevens Centre de M茅decine Nucl茅aire: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de M茅decine Nucl茅aire: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de M茅decine Nucl茅aire

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Verte 45; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 33 99 00 (+32-087 33 99 00) 087 33 99 00 (+32-087 33 99 00)

Fax (fax): 087 23 11 94 (+32-087 23 11 94) 087 23 11 94 (+32-087 23 11 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de M茅decine Nucl茅aire: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de M茅decine Nucl茅aire"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de M茅decine Nucl茅aire"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de M茅decine Nucl茅aire, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de M茅decine Nucl茅aire. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de M茅decine Nucl茅aire, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de M茅decine Nucl茅aire. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de M茅decine Nucl茅aire
Products information Centre de M茅decine Nucl茅aire

BTW identificatienummer (tax): BE08742065429
Ondernemingsnummer: 6312713623
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Hospitals

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de M茅decine Nucl茅aire
(Get full report from official database of BE for Centre de M茅decine Nucl茅aire)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de M茅decine Nucl茅aire
Addition kinds of activities for Centre de M茅decine Nucl茅aire

22310207. Refinishing doek van wol, haarhaar of soortgelijke stof | Refinishing cloth of wool, mohair or similar fabric
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
30691300. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
38610400. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment
59610000. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses

Werken bij Centre de M茅decine Nucl茅aire: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de M茅decine Nucl茅aire: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de M茅decine Nucl茅aire. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de M茅decine Nucl茅aire. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: MAVEAU

    Type: Vaste Job

    Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van Centre de M茅decine Nucl茅aire in sociale netwerken
Look for responds of Centre de M茅decine Nucl茅aire in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de M茅decine Nucl茅aire. Laat een reactie achter voor Centre de M茅decine Nucl茅aire. Centre de M茅decine Nucl茅aire bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de M茅decine Nucl茅aire. Leave a respond for Centre de M茅decine Nucl茅aire. Centre de M茅decine Nucl茅aire on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de M茅decine Nucl茅aire op de google maps. Adres en contacten Centre de M茅decine Nucl茅aire
Location of Centre de M茅decine Nucl茅aire on the google maps. Address and contacts of Centre de M茅decine Nucl茅aire

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de M茅decine Nucl茅aire Centre de M茅decine Nucl茅aire: LUC NIMMEGEERS | PARTENA | LA FL?CHE | PATRICK SMEESTERS | RESIDENTIE ST.JOZEF

Other related companies as Centre de M茅decine Nucl茅aire: LUC NIMMEGEERS | PARTENA | LA FL?CHE | PATRICK SMEESTERS | RESIDENTIE ST.JOZEF

Centre de M茅decine Nucl茅aire is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de M茅decine Nucl茅aire, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08742065429. Het bedrijf Centre de M茅decine Nucl茅aire bevindt zich op het adres: Place Verte 45; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medical centers. Lijst met producten zijn Hospitals.
De hoofdactiviteit van Centre de M茅decine Nucl茅aire is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de M茅decine Nucl茅aire is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de M茅decine Nucl茅aire, openstaande posities, locatie van Centre de M茅decine Nucl茅aire op de kaart.

Centre de M茅decine Nucl茅aire is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de M茅decine Nucl茅aire, company assigned to the tax number BE08742065429. The company Centre de M茅decine Nucl茅aire is located at the address: Place Verte 45; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medical centers. List of products are Hospitals.
The main activity of Centre de M茅decine Nucl茅aire is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de M茅decine Nucl茅aire is not available. You also can look at reviews of Centre de M茅decine Nucl茅aire, open positions, location of Centre de M茅decine Nucl茅aire on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de M茅decine Nucl茅aire, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de M茅decine Nucl茅aire, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de M茅decine Nucl茅aire, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de M茅decine Nucl茅aire, employees, financial statistics.