Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy
Private companiesNondepository Credit Institutions • Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy

Contactgegevens Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue devant les Religieuses 2; 4960; Malmedy, België

Telefoon (phone): 080 79 32 92 (+32-080 79 32 92) 080 79 32 92 (+32-080 79 32 92)

Fax (fax): +32 (50) 287-76-65 +32 (50) 287-76-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy
Products information Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy

BTW identificatienummer (tax): BE06571441650
Ondernemingsnummer: 8353149414
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy
(Get full report from official database of BE for Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy
Addition kinds of activities for Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
238602. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
802102. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices
20660103. Geroosterde cacaobonen | Roasted cacao beans
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
36630105. Burgersband (cb) radio | Citizens' band (cb) radio
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices

Werken bij Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy. Looking for open vacancies in other companies

  • deskundige openbare werken (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy in sociale netwerken
Look for responds of Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy. Laat een reactie achter voor Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy. Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy. Leave a respond for Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy. Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy op de google maps. Adres en contacten Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy
Location of Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy on the google maps. Address and contacts of Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy: MARIA BRANDT | Boxus Geneviève | GARAGE DICKENS | P?TISSERIE LA GENVALOISE | Everaerts J

Other related companies as Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy: MARIA BRANDT | Boxus Geneviève | GARAGE DICKENS | P?TISSERIE LA GENVALOISE | Everaerts J

Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06571441650. Het bedrijf Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy bevindt zich op het adres: Rue devant les Religieuses 2; 4960; Malmedy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy, openstaande posities, locatie van Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy op de kaart.

Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy, company assigned to the tax number BE06571441650. The company Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy is located at the address: Rue devant les Religieuses 2; 4960; Malmedy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medical centers. Products created in Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy were not found.
The main activity of Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy is not available. You also can look at reviews of Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy, open positions, location of Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de m茅decine nucl茅aire de Malmedy, employees, financial statistics.