CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE
Private companiesLegal Services • CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE

Contactgegevens CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de Rome 69; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 252 01 60 (+32-04 252 01 60) 04 252 01 60 (+32-04 252 01 60)

Fax (fax): 04 252 01 69 (+32-04 252 01 69) 04 252 01 69 (+32-04 252 01 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE
Products information CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE

BTW identificatienummer (tax): BE09285339355
Ondernemingsnummer: 2542755126
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE
(Get full report from official database of BE for CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE
Addition kinds of activities for CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE

7216. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory
80999901. Kinderopvangkliniek | Childbirth preparation clinic
87340203. Product test laboratorium, veiligheid of prestatie | Product testing laboratory, safety or performance

Werken bij CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke seizoenarbeider (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee bij het stekken van planten, voor een periode van één week.

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE. Laat een reactie achter voor CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE. CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE. Leave a respond for CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE. CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE op de google maps. Adres en contacten CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE
Location of CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE on the google maps. Address and contacts of CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE: TUINCENTRUM EUPHORBIA | GEENEN | Van De Veire B | Levage & Maintenance Industrielle SPRL | APOLIN N.V.

Other related companies as CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE: TUINCENTRUM EUPHORBIA | GEENEN | Van De Veire B | Levage & Maintenance Industrielle SPRL | APOLIN N.V.

CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09285339355. Het bedrijf CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE bevindt zich op het adres: Quai de Rome 69; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE, openstaande posities, locatie van CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE op de kaart.

CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE, company assigned to the tax number BE09285339355. The company CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE is located at the address: Quai de Rome 69; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medical centers. Products created in CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE were not found.
The main activity of CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE is not available. You also can look at reviews of CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE, open positions, location of CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE D'IMAGERIE MEDICALE DOCTEUR FISETTE, employees, financial statistics.