Ip Belgium NV

Contactgegevens Ip Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ip Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ip Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jules Cockx 6; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 679 52 11; 02 679 53 31; 02 679 53 02 (+32-02 679 52 11; 02 679 53 31; 02 679 53 02) 02 679 52 11; 02 679 53 31; 02 679 53 02 (+32-02 679 52 11; 02 679 53 31; 02 679 53 02)

Fax (fax): 02 679 53 59; 02 679 52 39; 02 379 53 63 (+32-02 679 53 59; 02 679 52 39; 02 379 53 63) 02 679 53 59; 02 679 52 39; 02 379 53 63 (+32-02 679 53 59; 02 679 52 39; 02 379 53 63)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ip Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ip Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ip Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ip Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ip Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ip Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ip Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ip Belgium NV
Products information Ip Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE08310852050
Ondernemingsnummer: 3963287353
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Newspapers, magazines, periodicals - Publishers; Local radios; Internet - Services

Product categorie (product category): Media brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ip Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Ip Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ip Belgium NV
Addition kinds of activities for Ip Belgium NV

503101. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
24210000. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
35450207. kookplaten | Hobs
51980104. lakken | Lacquers
57129902. Kasten, behalve op maat gemaakt: keuken | Cabinets, except custom made: kitchen
83999902. Antipoverty board | Antipoverty board

Werken bij Ip Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ip Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ip Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ip Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Ip Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Ip Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ip Belgium NV. Laat een reactie achter voor Ip Belgium NV. Ip Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ip Belgium NV. Leave a respond for Ip Belgium NV. Ip Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ip Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Ip Belgium NV
Location of Ip Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Ip Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ip Belgium NV Ip Belgium NV: V.B. AMAY | B.E.C.A. CR?DITS | ANN VERACHTERT | Minnen W | All In Events

Other related companies as Ip Belgium NV: V.B. AMAY | B.E.C.A. CR?DITS | ANN VERACHTERT | Minnen W | All In Events

Ip Belgium NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ip Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08310852050. Het bedrijf Ip Belgium NV bevindt zich op het adres: Rue Jules Cockx 6; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Media brokers. Lijst met producten zijn Newspapers, magazines, periodicals - Publishers; Local radios; Internet - Services.
De hoofdactiviteit van Ip Belgium NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ip Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ip Belgium NV, openstaande posities, locatie van Ip Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ip Belgium NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ip Belgium NV, company assigned to the tax number BE08310852050. The company Ip Belgium NV is located at the address: Rue Jules Cockx 6; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Media brokers. List of products are Newspapers, magazines, periodicals - Publishers; Local radios; Internet - Services.
The main activity of Ip Belgium NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ip Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Ip Belgium NV, open positions, location of Ip Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ip Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ip Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ip Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ip Belgium NV, employees, financial statistics.