De Vlieghere-De Poorter

Contactgegevens De Vlieghere-De Poorter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vlieghere-De Poorter: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vlieghere-De Poorter

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Melkmarktstraat 1-3; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 30 00 17 (+32-051 30 00 17) 051 30 00 17 (+32-051 30 00 17)

Fax (fax): 051 30 00 17 (+32-051 30 00 17) 051 30 00 17 (+32-051 30 00 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vlieghere-De Poorter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vlieghere-De Poorter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vlieghere-De Poorter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vlieghere-De Poorter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vlieghere-De Poorter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vlieghere-De Poorter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vlieghere-De Poorter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vlieghere-De Poorter
Products information De Vlieghere-De Poorter

BTW identificatienummer (tax): BE06564849853
Ondernemingsnummer: 7124877929
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in De Vlieghere-De Poorter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medals and trophies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vlieghere-De Poorter
(Get full report from official database of BE for De Vlieghere-De Poorter)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vlieghere-De Poorter
Addition kinds of activities for De Vlieghere-De Poorter

242901. Vaten en vatdelen | Barrels and barrel parts
16299901. Blasting contractant, behalve bouw sloop | Blasting contractor, except building demolition
17969902. Machine verplaatsen en riggen | Machine moving and rigging
22210405. Nytril breedgeweven stoffen | Nytril broadwoven fabrics
28190914. Kwikchloriden | Mercury chlorides
35470209. Stalen rollende machines | Steel rolling machinery
80490402. Hypnotiseur | Hypnotist

Werken bij De Vlieghere-De Poorter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vlieghere-De Poorter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vlieghere-De Poorter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vlieghere-De Poorter. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Verzekeringsadviseur KMO-INDUSTRIE regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een verzekeringsadviseur. Taken: Als Verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor een bestaande KMO-klantenportefeuille. Je werkt offertes en commerciële acties uit. Je onderhandelt met verzekeraars en zorgt voor een goede kwaliteit en rendement. Als Verzekeringsadviseur ga je steeds op zoek naar de verzekering die het meest voldoet aan de specifieke noden van de individuele klant. Na analyse van de risico's werk je een offerte uit en bespreek je die met de klant. Als Verzekeringsadviseur bekleed je een commerciële binnendienstfunctie in combinatie met buitenopdrachten. Je vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden met klanten en verzekeringsmaatschappijen, teneinde hen beter te leren kennen om zo vlot mogelijk met beide partijen te kunnen samenwerken.

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van De Vlieghere-De Poorter in sociale netwerken
Look for responds of De Vlieghere-De Poorter in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vlieghere-De Poorter. Laat een reactie achter voor De Vlieghere-De Poorter. De Vlieghere-De Poorter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vlieghere-De Poorter. Leave a respond for De Vlieghere-De Poorter. De Vlieghere-De Poorter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vlieghere-De Poorter op de google maps. Adres en contacten De Vlieghere-De Poorter
Location of De Vlieghere-De Poorter on the google maps. Address and contacts of De Vlieghere-De Poorter

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vlieghere-De Poorter De Vlieghere-De Poorter: FORTIS | Vandeput BVBA | T&G-DECOR | Chanteux Régine | GEORGE BUYSSE

Other related companies as De Vlieghere-De Poorter: FORTIS | Vandeput BVBA | T&G-DECOR | Chanteux Régine | GEORGE BUYSSE

De Vlieghere-De Poorter is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vlieghere-De Poorter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564849853. Het bedrijf De Vlieghere-De Poorter bevindt zich op het adres: Melkmarktstraat 1-3; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 454,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medals and trophies. Producten gemaakt in De Vlieghere-De Poorter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vlieghere-De Poorter is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vlieghere-De Poorter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vlieghere-De Poorter, openstaande posities, locatie van De Vlieghere-De Poorter op de kaart.

De Vlieghere-De Poorter is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vlieghere-De Poorter, company assigned to the tax number BE06564849853. The company De Vlieghere-De Poorter is located at the address: Melkmarktstraat 1-3; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 454,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medals and trophies. Products created in De Vlieghere-De Poorter were not found.
The main activity of De Vlieghere-De Poorter is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vlieghere-De Poorter is not available. You also can look at reviews of De Vlieghere-De Poorter, open positions, location of De Vlieghere-De Poorter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vlieghere-De Poorter, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vlieghere-De Poorter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vlieghere-De Poorter, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vlieghere-De Poorter, employees, financial statistics.