VAN PAMEL NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VAN PAMEL NV
Private companiesMetal Mining • VAN PAMEL NV

Contactgegevens VAN PAMEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN PAMEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN PAMEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Ambachtstraat 16 9860 Oosterzele, België

Telefoon (phone): 32.93 62 68 74 32.93 62 68 74

Fax (fax): 32.93 62 09 17 32.93 62 09 17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN PAMEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN PAMEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN PAMEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN PAMEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN PAMEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN PAMEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN PAMEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN PAMEL NV
Products information VAN PAMEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE02311492919
Ondernemingsnummer: 6582702636
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Printing presses^^Rotogravure - machines

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines; Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN PAMEL NV
(Get full report from official database of BE for VAN PAMEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN PAMEL NV
Addition kinds of activities for VAN PAMEL NV

2865. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
25150301. Stoelbedden | Chair beds
34460601. Bankbenodigdheden, sier metaal | Bank fixtures, ornamental metal
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers
79991114. Parachute training, voor plezier | Parachute training, for pleasure
80490201. Fysiotherapeut | Physiotherapist

Werken bij VAN PAMEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN PAMEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN PAMEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN PAMEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van VAN PAMEL NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN PAMEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN PAMEL NV. Laat een reactie achter voor VAN PAMEL NV. VAN PAMEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN PAMEL NV. Leave a respond for VAN PAMEL NV. VAN PAMEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN PAMEL NV op de google maps. Adres en contacten VAN PAMEL NV
Location of VAN PAMEL NV on the google maps. Address and contacts of VAN PAMEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN PAMEL NV VAN PAMEL NV: AXA | Services Communaux d'Accueil de la Petite Enfance | CHEZ FRANCESCO | Vermeersch G | CHARLOTTE VAN HOORNE

Other related companies as VAN PAMEL NV: AXA | Services Communaux d'Accueil de la Petite Enfance | CHEZ FRANCESCO | Vermeersch G | CHARLOTTE VAN HOORNE

VAN PAMEL NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN PAMEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02311492919. Het bedrijf VAN PAMEL NV bevindt zich op het adres: Lange Ambachtstraat 16 9860 Oosterzele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines; Printing. Lijst met producten zijn Printing presses^^Rotogravure - machines.
De hoofdactiviteit van VAN PAMEL NV is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN PAMEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN PAMEL NV, openstaande posities, locatie van VAN PAMEL NV op de kaart.

VAN PAMEL NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN PAMEL NV, company assigned to the tax number BE02311492919. The company VAN PAMEL NV is located at the address: Lange Ambachtstraat 16 9860 Oosterzele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mechanical Engineering - machines; Printing. List of products are Printing presses^^Rotogravure - machines.
The main activity of VAN PAMEL NV is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN PAMEL NV is not available. You also can look at reviews of VAN PAMEL NV, open positions, location of VAN PAMEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN PAMEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN PAMEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN PAMEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN PAMEL NV, employees, financial statistics.