BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA

Contactgegevens BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drakenhofln 21 2100 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.33 21 79 32 32.33 21 79 32

Fax (fax): 32.33 66 58 59 32.33 66 58 59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA
Products information BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02311492919
Ondernemingsnummer: 6582702636
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Printing and setting - machinery and equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines; Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA
(Get full report from official database of BE for BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA
Addition kinds of activities for BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA

2491. Houtbescherming | Wood preserving
26319902. Chipboard | Chip board
28210000. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
36210302. Spoorwegmotor en controleapparatuur, elektrisch | Railway motors and control equipment, electric
50879903. Gravure apparatuur en benodigdheden | Engraving equipment and supplies

Werken bij BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA. Laat een reactie achter voor BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA. BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA. Leave a respond for BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA. BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA op de google maps. Adres en contacten BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA
Location of BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA on the google maps. Address and contacts of BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA: VAN BEURDEN | GILLES K | C.P.A.S. | PIERRE DE CREE | P. BENOOT

Other related companies as BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA: VAN BEURDEN | GILLES K | C.P.A.S. | PIERRE DE CREE | P. BENOOT

BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02311492919. Het bedrijf BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA bevindt zich op het adres: Drakenhofln 21 2100 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines; Printing. Lijst met producten zijn Printing and setting - machinery and equipment.
De hoofdactiviteit van BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA, openstaande posities, locatie van BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA op de kaart.

BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA, company assigned to the tax number BE02311492919. The company BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA is located at the address: Drakenhofln 21 2100 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mechanical Engineering - machines; Printing. List of products are Printing and setting - machinery and equipment.
The main activity of BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA is not available. You also can look at reviews of BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA, open positions, location of BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAFENISSEN PEERAER - DEXTERS BVBA, employees, financial statistics.