LAS CENTER NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • LAS CENTER NV
Private companiesForestry • LAS CENTER NV

Contactgegevens LAS CENTER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAS CENTER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAS CENTER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 22, Gouverneur Verwilghensingel 3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): 32.11 22 17 50 32.11 22 17 50

Fax (fax): 32.11 22 19 57 32.11 22 19 57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAS CENTER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAS CENTER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAS CENTER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAS CENTER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAS CENTER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAS CENTER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAS CENTER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAS CENTER NV
Products information LAS CENTER NV

BTW identificatienummer (tax): BE02936614990
Ondernemingsnummer: 3063781738
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Welding machines

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAS CENTER NV
(Get full report from official database of BE for LAS CENTER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAS CENTER NV
Addition kinds of activities for LAS CENTER NV

138200. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
824999. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
16239904. Pijpleiding constructie, NSK | Pipeline construction, nsk
28210200. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
32690201. Chemisch porselein | Chemical porcelain
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
44929902. Marine sleepdiensten | Marine towing services
50230000. Woninginrichting | Homefurnishings
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school

Werken bij LAS CENTER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAS CENTER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAS CENTER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAS CENTER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van LAS CENTER NV in sociale netwerken
Look for responds of LAS CENTER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAS CENTER NV. Laat een reactie achter voor LAS CENTER NV. LAS CENTER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAS CENTER NV. Leave a respond for LAS CENTER NV. LAS CENTER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAS CENTER NV op de google maps. Adres en contacten LAS CENTER NV
Location of LAS CENTER NV on the google maps. Address and contacts of LAS CENTER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LAS CENTER NV LAS CENTER NV: BOURGEOIS-DEGOMME | MEUBELEN VANDERMEEREN | CHRISTIAN PEETERS | FLORIMOND VANTIEGHEM | Brufin Consult SPRL

Other related companies as LAS CENTER NV: BOURGEOIS-DEGOMME | MEUBELEN VANDERMEEREN | CHRISTIAN PEETERS | FLORIMOND VANTIEGHEM | Brufin Consult SPRL

LAS CENTER NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAS CENTER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02936614990. Het bedrijf LAS CENTER NV bevindt zich op het adres: 22, Gouverneur Verwilghensingel 3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment. Lijst met producten zijn Welding machines.
De hoofdactiviteit van LAS CENTER NV is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAS CENTER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAS CENTER NV, openstaande posities, locatie van LAS CENTER NV op de kaart.

LAS CENTER NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAS CENTER NV, company assigned to the tax number BE02936614990. The company LAS CENTER NV is located at the address: 22, Gouverneur Verwilghensingel 3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment. List of products are Welding machines.
The main activity of LAS CENTER NV is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LAS CENTER NV is not available. You also can look at reviews of LAS CENTER NV, open positions, location of LAS CENTER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAS CENTER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAS CENTER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAS CENTER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAS CENTER NV, employees, financial statistics.