LA NITRURATION MODERNE SA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • LA NITRURATION MODERNE SA

Contactgegevens LA NITRURATION MODERNE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA NITRURATION MODERNE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA NITRURATION MODERNE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gilles Galler 22-24 4000 Li猫ge, België

Telefoon (phone): 32.42 33 79 55 32.42 33 79 55

Fax (fax): 32.42 35 73 20 32.42 35 73 20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA NITRURATION MODERNE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA NITRURATION MODERNE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA NITRURATION MODERNE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA NITRURATION MODERNE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA NITRURATION MODERNE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA NITRURATION MODERNE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA NITRURATION MODERNE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA NITRURATION MODERNE SA
Products information LA NITRURATION MODERNE SA

BTW identificatienummer (tax): BE05410736083
Ondernemingsnummer: 2075012207
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Surface treatment - machinery and equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA NITRURATION MODERNE SA
(Get full report from official database of BE for LA NITRURATION MODERNE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA NITRURATION MODERNE SA
Addition kinds of activities for LA NITRURATION MODERNE SA

20330100. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
22610206. Preshrinking katoen stoffen | Preshrinking cotton fabrics
28330216. theobromine | Theobromine
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
51430101. Melk en room, vloeistof | Milk and cream, fluid
51490400. Pasta en rijst | Pasta and rice

Werken bij LA NITRURATION MODERNE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA NITRURATION MODERNE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA NITRURATION MODERNE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA NITRURATION MODERNE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van LA NITRURATION MODERNE SA in sociale netwerken
Look for responds of LA NITRURATION MODERNE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA NITRURATION MODERNE SA. Laat een reactie achter voor LA NITRURATION MODERNE SA. LA NITRURATION MODERNE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA NITRURATION MODERNE SA. Leave a respond for LA NITRURATION MODERNE SA. LA NITRURATION MODERNE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA NITRURATION MODERNE SA op de google maps. Adres en contacten LA NITRURATION MODERNE SA
Location of LA NITRURATION MODERNE SA on the google maps. Address and contacts of LA NITRURATION MODERNE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA NITRURATION MODERNE SA LA NITRURATION MODERNE SA: FLFIROSA BVBA | LA FERME PAOLA | VAN BRUWAENE | HEILIG HART-BOVENBOUW 1 | AUTOHANDEL RIAN

Other related companies as LA NITRURATION MODERNE SA: FLFIROSA BVBA | LA FERME PAOLA | VAN BRUWAENE | HEILIG HART-BOVENBOUW 1 | AUTOHANDEL RIAN

LA NITRURATION MODERNE SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA NITRURATION MODERNE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05410736083. Het bedrijf LA NITRURATION MODERNE SA bevindt zich op het adres: Rue Gilles Galler 22-24 4000 Li猫ge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment. Lijst met producten zijn Surface treatment - machinery and equipment.
De hoofdactiviteit van LA NITRURATION MODERNE SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA NITRURATION MODERNE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA NITRURATION MODERNE SA, openstaande posities, locatie van LA NITRURATION MODERNE SA op de kaart.

LA NITRURATION MODERNE SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA NITRURATION MODERNE SA, company assigned to the tax number BE05410736083. The company LA NITRURATION MODERNE SA is located at the address: Rue Gilles Galler 22-24 4000 Li猫ge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment. List of products are Surface treatment - machinery and equipment.
The main activity of LA NITRURATION MODERNE SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA NITRURATION MODERNE SA is not available. You also can look at reviews of LA NITRURATION MODERNE SA, open positions, location of LA NITRURATION MODERNE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA NITRURATION MODERNE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA NITRURATION MODERNE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA NITRURATION MODERNE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA NITRURATION MODERNE SA, employees, financial statistics.