ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA

Particuliere bedrijvenMetaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen • ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA
Private companiesFabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment • ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA

Contactgegevens ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 53, Rue De La Royenne 7700 Mouscron, België

Telefoon (phone): 32.56 84 12 29 32.56 84 12 29

Fax (fax): 32.56 84 11 34 32.56 84 11 34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA
Products information ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA

BTW identificatienummer (tax): BE03205505371
Ondernemingsnummer: 6667022705
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Adjustment - machine tools

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA
(Get full report from official database of BE for ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA
Addition kinds of activities for ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA

5113. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
13890303. Chemisch behandelen van putten | Chemically treating wells
20870102. Kleuren, banketbakkers ' | Colorings, confectioners'
30839902. Kunststofproducten, gelamineerd | Plastics finished products, laminated
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
61110103. Federale nationale hypotheekvereniging | Federal national mortgage association
94119903. Onderwijsstatistiek centrum, overheid | Education statistics center, government

Werken bij ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Medewerker Contactcenter Non-Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega's bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group. Nu eens begeleid je mensen bij het online kiezen van tuinmeubelen, dan weer maak je iemand wegwijs op de bestelsite van Collect&Go of beantwoord je een vraag over de nieuwste videogames bij DreamLand. Afwisselend? Zeker en vast!

  • Toonbankverkoper (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA. Laat een reactie achter voor ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA. ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA. Leave a respond for ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA. ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA op de google maps. Adres en contacten ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA
Location of ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA on the google maps. Address and contacts of ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA: Dupont Boutique | Autoparts Prosec | LOUIS VAN ACKER BVBA | ETS. GILBERT SCAFFE | CR?DIT PROF. INTERF?D?RAL

Other related companies as ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA: Dupont Boutique | Autoparts Prosec | LOUIS VAN ACKER BVBA | ETS. GILBERT SCAFFE | CR?DIT PROF. INTERF?D?RAL

ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03205505371. Het bedrijf ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA bevindt zich op het adres: 53, Rue De La Royenne 7700 Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment. Lijst met producten zijn Adjustment - machine tools.
De hoofdactiviteit van ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA, openstaande posities, locatie van ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA op de kaart.

ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA, company assigned to the tax number BE03205505371. The company ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA is located at the address: 53, Rue De La Royenne 7700 Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment. List of products are Adjustment - machine tools.
The main activity of ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA is not available. You also can look at reviews of ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA, open positions, location of ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS DE CONSTRUCTIONS MECANIQUES VERVAEKE SA, employees, financial statistics.