ATELIERS BELGIUM COATINGS SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ATELIERS BELGIUM COATINGS SA
Private companiesMiscellaneous Retail • ATELIERS BELGIUM COATINGS SA

Contactgegevens ATELIERS BELGIUM COATINGS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS BELGIUM COATINGS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS BELGIUM COATINGS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4, Rue Des Nouvelles Technologies 4460 Grace-Hollogne, België

Telefoon (phone): 32.42 39 04 40 32.42 39 04 40

Fax (fax): 32.42 39 07 70 32.42 39 07 70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS BELGIUM COATINGS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS BELGIUM COATINGS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS BELGIUM COATINGS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS BELGIUM COATINGS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS BELGIUM COATINGS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS BELGIUM COATINGS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS BELGIUM COATINGS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS BELGIUM COATINGS SA
Products information ATELIERS BELGIUM COATINGS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09471557617
Ondernemingsnummer: 1241424560
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 302,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Surface treatment - machinery and equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS BELGIUM COATINGS SA
(Get full report from official database of BE for ATELIERS BELGIUM COATINGS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS BELGIUM COATINGS SA
Addition kinds of activities for ATELIERS BELGIUM COATINGS SA

3151. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
5051. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
27910103. Fotocompositie, voor de drukkerij | Photocomposition, for the printing trade
33219905. Manhole covers, metal | Manhole covers, metal
39140105. Holgware, zilver | Hollowware, silver
50830301. Landbouwmachines, niet inbegrepen | Agricultural machinery, nec
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
92220400. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government

Werken bij ATELIERS BELGIUM COATINGS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS BELGIUM COATINGS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS BELGIUM COATINGS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS BELGIUM COATINGS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van ATELIERS BELGIUM COATINGS SA in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS BELGIUM COATINGS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS BELGIUM COATINGS SA. Laat een reactie achter voor ATELIERS BELGIUM COATINGS SA. ATELIERS BELGIUM COATINGS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS BELGIUM COATINGS SA. Leave a respond for ATELIERS BELGIUM COATINGS SA. ATELIERS BELGIUM COATINGS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS BELGIUM COATINGS SA op de google maps. Adres en contacten ATELIERS BELGIUM COATINGS SA
Location of ATELIERS BELGIUM COATINGS SA on the google maps. Address and contacts of ATELIERS BELGIUM COATINGS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS BELGIUM COATINGS SA ATELIERS BELGIUM COATINGS SA: Van Den Brande Achiel | PITTA ISPARTA | DE VRIJ-ANTHONISSEN | Magein B | Desender Johan

Other related companies as ATELIERS BELGIUM COATINGS SA: Van Den Brande Achiel | PITTA ISPARTA | DE VRIJ-ANTHONISSEN | Magein B | Desender Johan

ATELIERS BELGIUM COATINGS SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS BELGIUM COATINGS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09471557617. Het bedrijf ATELIERS BELGIUM COATINGS SA bevindt zich op het adres: 4, Rue Des Nouvelles Technologies 4460 Grace-Hollogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 302,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment. Lijst met producten zijn Surface treatment - machinery and equipment.
De hoofdactiviteit van ATELIERS BELGIUM COATINGS SA is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS BELGIUM COATINGS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS BELGIUM COATINGS SA, openstaande posities, locatie van ATELIERS BELGIUM COATINGS SA op de kaart.

ATELIERS BELGIUM COATINGS SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIERS BELGIUM COATINGS SA, company assigned to the tax number BE09471557617. The company ATELIERS BELGIUM COATINGS SA is located at the address: 4, Rue Des Nouvelles Technologies 4460 Grace-Hollogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 302,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mechanical Engineering - machines; Metals - machinery and equipment. List of products are Surface treatment - machinery and equipment.
The main activity of ATELIERS BELGIUM COATINGS SA is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS BELGIUM COATINGS SA is not available. You also can look at reviews of ATELIERS BELGIUM COATINGS SA, open positions, location of ATELIERS BELGIUM COATINGS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS BELGIUM COATINGS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS BELGIUM COATINGS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS BELGIUM COATINGS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS BELGIUM COATINGS SA, employees, financial statistics.